Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Άνοδος της Πετρούπολης στην Α2 και συγχαρητήρια

Σε συνέχεια δημοσίευσης της 22 Μαΐου 2020 που αφορούσε την ανακήρυξη του «Γ.Σ. Πετρούπολης Volley Ανδρών ως Πρωταθλήτρια ομάδα 2019-2020» της Β΄ΕΘΝ. – Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α., βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την «Άνοδο» της ομάδας στην ανώτερη ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ της Α2 Ανδρών - Ε.Ο.ΠΕ.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους «Αθλητές μας *», στον Προπονητή τους Τάκη Ηλιόπουλο, στον έφορο Φίλιππο Τσιμπίδη και σε όλους τους φίλους που βρέθηκαν κοντά στην ομάδα, καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος, με αποτέλεσμα η ομάδα του Γ.Σ. Πετρούπολης να βρίσκεται στις ανώτερες κατηγορίες των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων βόλεϊ Ανδρών.
Πρέπει να αναφέρουμε πως αυτή η διάκριση ανόδου, αποτελεί ένα πολύ σημαντικό γεγονός για τον Γ.Σ. Πετρούπολης, καθώς ιστορικά είναι η πρώτη και μοναδική φορά που η ανδρική ομάδα προκρίνεται στην κατηγορία της Α2 κατηγορίας Ανδρών,
Αξιοσημείωτο επίσης, είναι πως και τα δύο μας τμήματα, Ανδρικό και Γυναικείο, βρίσκονται στην Α2 κατηγορία παράλληλα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, γεγονός το οποίο λίγες ομάδες κατέχουν ως επίτευγμα !
*Αθλητές (αλφαβητική σειρά)
Γεωργάρας Κων/νος, Διαμαντόπουλος Ανδρέας, Διατσίντος Παντελής, Ζαχαρόπουλος Παναγιώτης, Κατραμάδος Άγγελος, Κατσακούλας Βασίλειος, Κιάλιου Αλέξανδρος, Κοτσίνης Βασίλειος, Μητρόπουλος Σπήλιος, Ξαγοράρης Βασίλειος, Ριζάς Θεώδωρος-Γεώργιος, Σπηλιωτόπουλος Κων/νος, Τραπεζουντίδης Γρηγόριος, Τσουμελέας Ανδρέας, Φιλιππουπολίτης Χρήστος, Χατζηθάνος Κων/νος, Χατζηλάκος Κων/νος,
ΜΠΡΑΒΟ !!!
 
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.