Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προετοιμασία ανδρικού τμήματος και διάθεση καρτών διαρκείας για τον ΣΦΠ Χανίων

Ο Σύνδεσμος Φίλων Πετοσφαίρισης  «Χανιά Βόλεϊ» (Chania Volley) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση  να ανακοινώσει και επίσημα την έναρξη της προετοιμασίας του αντρικού τμήματος ενόψει της αγωνιστικής σεζόν 2022-2023 στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η προετοιμασία ξεκίνησε υπό τις οδηγίες του προπονητή κ. Δήμου Μπουρμπάκη και του βοηθού του κ. Πάτερου Ιωάννη. Η πρώτη φάση της προετοιμασίας περιελάμβανε ως επί το πλείστον ασκήσεις ενδυνάμωσης και βελτίωσης της φυσικής κατάστασης των αθλητών. Το στάδιο της προετοιμασίας θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες.

Επίσης από σήμερα ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την φετινή σαιζόν.

eisitirio chania

Το κόστος είναι 20€ ανά εισιτήριο και τα έσοδα θα διατεθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες μετακίνησης του τμήματος.

Η διάθεσή τους γίνεται από τους αρμοδίους Εφόρους κ. Κορωνιωτάκη Ελευθέριο τηλ. 6944722254 και κ. Ξανθάκη Ιωάννη τηλ. 6946794168.

Επίσης θα μπορεί να τα προμηθευτεί κάποιος από τα καταστήματα «Αρτοποιεία Κορωνιωτάκη» στην οδό Αποκορώνου 13 και Νικολάου Πλαστήρα 16 στο κέντρο των Χανίων και στο γυμναστήριο «Γυμνάσιον» στην Λεωφόρο Καραμανλή 94. 

Το ΔΣ καταβάλει μεγάλη προσπάθεια έτσι ώστε η ομάδα της πόλης μας να έχει μια πολύ καλή εμφάνιση στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Για τον λόγο αυτό προτρέπει όλους του Χανιώτες να στηρίξουν τον Σύλλογο με όποιο τρόπο μπορούν.

 

Δελτίο τύπου: Σύνδεσμος Φίλων Πετοσφαίρισης  «Χανιά Βόλεϊ»

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.