Ομάδα σύνταξης

Το 7ο Γυμνάσιο Νίκαιας έπαιξε βόλεϊ στο κλειστό γυμναστήριο της περιοχής

 Το τμήμα ανάπτυξης της Ε.Ο.ΠΕ. αποτελούμενο από τον υπεύθυνο Χρήστο Ντόζη, τους ομοσπονδιακούς προπονητές Κώστα Γκούντα, Γιώργο Μπακοδήμο και Όλγα Χατζηδημητρίου, υποδέχθηκε για δύο ώρες στο κλειστό γυμναστήριο Νίκαιας το 7ο Γυμνάσιο Νίκαιας.

  • Κατηγορία ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Δημοτικά σχολεία της Νέας Ερυθραίας έπαιξαν βόλεϊ για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Στο πλαίσιο της «10ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού-Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2023» ο Πανερυθραϊκός Α.Σ. σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης οργάνωσε δράση με στόχο την διάδοση του αθλήματος του Βόλεϊ σε παιδιά της Ε’ & ΣΤ’ του Α’ Δημοτικού Σχολείου Νέας Ερυθραίας.

  • Κατηγορία ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Επίσκεψη του ομοσπονδιακού προπονητή Κώστα Λιώση στο 5ο Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου

Στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής & πανελλήνιας ημέρας σχολικού αθλητισμού, ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Λιώσης επισκέφθηκε το 5ο Νηπιαγωγείο Αμαρουσίου.

Συγκεντρωτική προπόνηση για την Εθνική αγοριών Κ20 στο Ζηρίνειο

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής  κ. Λιώσης Κωνσταντίνος καλεί σε συγκεντρωτική προπόνηση στο Κλειστό γήπεδο Ζηρίνειου στην Κηφισιά την Τρίτη  03/10/23 και ώρα 11:30 π.μ.-13.30 μ.μ. τους παρακάτω  αθλητές:

4ος ο Άθλος στο ρουμανικό Corona Cup – Κορυφαίο λίμπερο ο Συναδινός

Με σημαντικές αγωνιστικές εμπειρίες από 3 δυνατά φιλικά αλλά και πολύτιμα συμπεράσματα, που ασφαλώς θα βοηθήσουν τα μέγιστα στην καλύτερη προετοιμασία της ομάδας, ενόψει της πρεμιέρας των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων, επιστρέφει απόψε από το Μπρασόφ της Ρουμανίας ο Άθλος Ορεστιάδας στην έδρα του.

  • Κατηγορία VOLLEYLEAGUE