"Έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι" (VIDEO)

Μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, ο Πανιώνιος γνώρισε την ήττα με 3-2 σετ από τον Πορφύρα, για την 11η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας βόλει γυναικών, χάνοντας έτσι μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να υποχρεώσει την ομάδα του Πειραιά στην πρώτη της φετινή ήττα και να την πλησιάσει στη βαθμολογία.

Με το παιχνίδι αυτό, έπεσε και η αυλαία του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, που βρίσκει τον Πανιώνιο στην 3η θέση, ισόβαθμο με τον Ηλυσιακό στους 24 βαθμούς.

Μετά τη λήξη του αγώνα, η προπονήτρια των “κυανέρυθρων”, Μαρία Καλαρά, έκανε δηλώσεις στο Nstv: “Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήμασταν αρκετά μαχητικές, τα κορίτσια έδωσαν ό, τι είχαν. Πήραμε ένα μεγάλο προβάδισμα στο πέμπτο σετ, όμως κάναμε αρκετά λάθη στη συνέχεια και χάθηκε το σετ αδικαιολόγητα”. Η τεχνικός της ομάδας της Νέας Σμύρνης στάθηκε και στο γεγονός πως ο Πανιώνιος έπαιξε κεκλεισμένων των θυρών το συγκεκριμένο παιχνίδι: “Ήταν κρίμα που έγινε κεκλεισμένων των θυρών, γιατί έγινε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, αντάξιο της βαθμολογίας των δύο ομάδων. Ο Πορφύρας απέδειξε στο τέλος ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα και δίκαια βρίσκεται εκεί που βρίσκεται”.

Στο διαδικτυακό μας κανάλι μίλησε και η πασαδόρος του Πανιωνίου, Δανάη Μουρατίδη, η οποία έδωσε τη δική της εκδοχή για τον αγώνα: “Η ομάδα μας μπήκε από το πρώτο σετ πολύ μαχητικά, μετά όμως χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Σε σχέση με άλλα παιχνίδια διορθώσαμε κάποια πράγματα, όμως και πάλι θέλουμε αρκετή δουλειά”. Όσο για το ότι ο Πορφύρας ξέφυγε με πέντε πλέον βαθμούς διαφορά στη βαθμολογία, τόνισε: “Η βαθμολογία για μένα δε λέει και τόσα πολλά, όλες οι ομάδες θα κάνουν καλά και κακά παιχνίδια. Έχουμε μπροστά μας έναν ακόμη γύρο, θα εκμεταλλευτούμε τώρα αυτό το μεγάλο διάστημα διακοπής που έχουμε για να δουλέψουμε και να εμφανιστούμε καλύτερες”.

 Τα σετ: 25-21, 20-25, 25-22, 15-25, 12-15

www.nstv.gr

 

Πολυμέσα