Ηττήθηκε ο Ποσειδώνας κι έχασε την Θώδη

Στην σκιά του σοβαρού τραυματισμού της νεαρής αθλήτριας και αρχηγού της ομάδος των νεανίδων του Ποσειδώνα Λουτρακίου  Ελ. Θώδης, η ομάδα των γυναικών ηττήθηκε για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος με 3-1 σετ από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας ομάδα των Αμαζόνων της Νέας Ερυθραίας.

Σε ένα ματς που κάλλιστα μπορούσε να είχε φθάσει { υστέρα και από το σοκ με το συμβάν του τραυματισμού της ταλαντούχουαθλήτριας στο πρώτο σετ της συνάντησης και ενώ το σκορ ήταν ακόμα ρευστό 12-15 } και να κριθεί στο πέμπτο τάι μπρέικ} .

Εξαιρετική η εμφάνιση των αθλητριών της ομάδας που τώρα χρειάζεται ανασύνταξη εν όψει τριών αγώνων στο πρόγραμμα που αν στεφθούν νικηφόρα θα ανέβει ακόμα ψηλότερα από την σημερινή 6η θέση στην βαθμολογία του α΄ομίλου της α2 εθνικής .
Εάν επαληθευτεί η πρώτη διάγνωση για την αθλήτρια μας υστέρα από την εντός των ήμερων μαγνητική εξέταση χάνει πιθανόν το υπόλοιπο της χρονιάς.
Το ΔΣ και τα στελέχη του τμήματος της εύχονται γρήγορη ανάρρωση και να επιστρέψει στο παρκέ όσο το δυνατόν συντομότερα και δυνατότερη .