Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ήττα του Ασκληπιού από τον ΠΑΟΚ

Νέα ήττα για τις γυναίκες του Ασκληπιού στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών.
Αυτή τη φορά από τον πρωτοπόρο και αήττητο ΠΑΟΚ με σκορ 0-3.
Σε ένα παιχνίδι που δεν αντέχει ιδιαίτερη κρητική καθώς ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος σε όλους τους τομείς και πήρε εύκολα την νίκη και τους 3 βαθμούς συνεχίζοντας την ξέφρενη πορεία του προς την κορυφή,ενω για τον Ασκληπιό τα περιθώρια έχουν στενέψει .
Στο 1ο σετ ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυνατά και πήρε από την αρχή προβάδισμα στο σκορ με 0-6, 2-9,8-15, για να πάρει τελικά το σετ με 15-25.
Στο 2ο σετ ο ΠΑΟΚ είχε το προβάδισμα μέχρι τα μέσα όπου έφτασε να προηγείται με 8-15. Σταδιακά τα κορίτσια του Ασκληπιού ανέβασαν το ρυθμό τους και με όπλο το καλό σερβις και το μπλόκ μείωσαν τη διαφορά στο 16-19 και 20-23 χωρίς όμως να καταφέρουν να κάνουν την ανατροπή κι έχασαν τελικά το σετ με 21-25.
Το 3ο σετ ήταν μονόλογος για τον ΠΑΟΚ ,πήρε προβάδισμα από νωρίς 0-3, 6-10 για να κερδίσει τελικά με 14-25.
ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Βασίλεβα):Βουλγαράκη, Μπόζιου, Λάιου, Σκέμπη, Κοτσίρα (λ),Χατζηχριστοδούλου, Παπαθεοδώρου,Γεωργίου Μ, Κωστοπούλου (λ), Αναστασίου, Ταμπρατζή, Βράκα, Γεωργίου Η.
ΠΑΟΚ (Φλώρος):Ξνθοπούλου, Κυριακίδου, Γεροβασιλείου, Μαλακίδου, Κολτσιάκη, Νικολαίδου, Κοτέογλου, Παπαφωτίου, Λεονταρίδου, Κυπαρίσση, Μπαλογιάννη, Σωτηρίου, Γιαννούλη(λ) , Βρέντζου.
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.