Με το δεξί ξεκίνησε ο Ασκληπιός σε δύσκολη έδρα

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο νέο χρόνο η ομάδα του Ασκληπιού.

Πέτυχε μια μεγάλη και πολύ χρήσιμη νίκη, για τη συνέχεια, επί του ΑΣ Ιωαννίννων με σκορ 2-3.
Σε ένα παιχνίδι που κράτησε περισσότερο από δυο ώρες τα κορίτσια του Ασκληπιού έβγαλαν ενέργεια και δύναμη κερδίζοντας έναν πολύ δυνατό αντίπαλο αν και βρέθηκαν δυο φορές πίσω στο σκορ με 1-0 και 2-1.
Στο 1ο σετ η ομάδα των Ιωαννίνων ξεκίνησε καλύτερα, εκμεταλεύθηκε τα λάθη του Ασκληπιού και είχε συνεχώς προβάδισμα και πήρε τελικά το σετ με 25-21.
Στο 2ο σετ ο Ασκληπιός μπήκε πιο δυνατά και αποφασιστικά ,πήρε από νωρίς προβάδισμα 4-1, 8-6, 16-13, 20-17 και κέρδισε το σετ με 23-25.
Στο 3ο σετ υπήρχε μόνο η ομάδα των Ιωαννίνων μέσα στο γήπεδο. Δεν συνάντησε πουθενά αντίσταση για να πάρει εύκολα το σετ με 25-16.
Στο 4ο σετ έγινε η μεγάλη μάχη καθώς η ομάδα των Ιωαννίνων ήθελε να τελειώσει το μάτς και ο Ασκληπιός να παραμείνει ζωντανός. Το σετ πήγαινε πόντο και οι εναλλαγές στο προβάδισμα ήταν συνεχόμενες.Πιο ψύχραιμη και με περισσότερες επιλογές στα κρίσιμα σημεία η ομάδα του Ασκληπιού πήρε το σετ με 25-27 για να οδηγηθούμε στο ψυχοφθόρο 5ο σετ.
Ο Ασκληπιός μπήκε καλύτερα και πιο αποφασισμένος , πήρε ένα μικρό προβάδισμα 1-3, 3-6, 6-8, 8-12 το οποίο και κράτησε μέχρι το τέλος για να πάρει τελικά το σετ με 10-15 και τη νίκη και κατάφερε να σπάσει έτσι την κατάρα των χαμένων 5ων σετ.


ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ (Τσιούπης):Μαγκλάρα, Τσελίδη, Μπόζιου,Στεφάνου(λ), Αδάμου(λ), Παπία, Κουκουτή, Κατσόγιαννου, Σαββάογλου, Ντόρου, Σαρλή, Καρακατσιάνη.


ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Γεροβάιος):Βουλγαράκη, Γεωργοπούλου, Χατζηχριστοδούλου, Αθανασοπούλου, Κοτσίρα(λ), Βογιατζόγλου, Σκέμπη, Ραντόμσκα, Ταρατόρα(λ), Σούλκο, Μπρουσιάκη, Γκούρκη.