Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι Αμαζόνες η πρώτη ομάδα στην Pre League, κέρδισαν και την Πετρούπολη

Την άνοδο στην Pre League  πανηγύρισαν σήμερα οι Aμαζόνες επικρατώντας εύκολα 3-0 της Πετρούπολης.

H ομάδα των Αμαζόνων είχε ήδη εξασφαλίσει την άνοδο από την προηγούμενη αγωνιστική καθώς είχε γνωρίσει μόνο μία ήττα σε όλο το πρωτάθλημα κι έτσι ο σημερινός αγώνας είχε εορταστικό χαρακτήρα για την ομάδα της Νέας Ερυθραίας.
Στο κατάμεστο κλειστό "Στέλιος Καλαϊτζής" η ομάδα του Ατσιδαύτης εδειξε ότι μπορούσε να κερδίσει και την Πετρούπολη χωρίς να χρειαστεί να φτάσει σε υψηλά επίπεδα βόλεϊ.
Η Πετρούπολη προσπάθησε πάρα πολύ να αντισταθεί στις Αμαζόνες ιδιαίτερα στο δεύτερο και τρίτο σετ αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Επίσης έχασε το βασικό της λίμπερο την Κανελλοπούλου στο πρώτο σετ από τραυματισμό που  αντικαταστάθηκε από την δεύτερη λίμπερο της ομάδας την Ραυτόπουλου. Επίσης η προπονήτρια της ομάδας, Γεωργοπούλου δεν είχε στη διάθεσή της την Χρυσοσπάθη που ήταν τραυματισμένη και δεν αγωνίστηκε.
Το πρώτο σετ ήταν μονόλογος των Αμαζόνων που πήραν από την αρχή αρκετή διαφορά ενώ η Πετρούπολη προσπάθησε μόνο στους τελευταίους πόντους να πλησιάσει αλλά χωρίς μεγάλη επιτυχία καθώς το 19-8 που αργότερα έγινε 22-11 ήταν αδύνατο να καλυφθεί. Σταδιακά ο Ατσιδαύτηε έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες της ομάδας, η Πετρούπολη μπήκε καλύτερα στα δύο σετ που ακολούθησαν και έτσι έγιναν περισσότερο ανταγωνιστικά ιδιαίτερα το τρίτο σετ που ήρθε πολύ κοντά 25-22 για τις Αμαζόνες.

Με την λήξη του η ομάδα της Νέας Ερυθραίας πανηγύρισε την άνοδο μαζί με τους φιλάθλους της ομάδας. Την απονομή έκανε η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου η οποία λίγο νωρίτερα είχε δεχτεί ένα μπλουζάκι από τις παίκτριες της ομάδας με τις υπογραφές τους.

Διακύμανση:

Α’ σετ: 1-2, 4-5, 12-7, 22-11, 25-15

Β’ σετ: 4-2, 11-6, 14-9, 17-12, 20-18, 25-21

Γ’ σετ: 4-4, 8-8, 14-12, 18-14, 22-17, 25-22

Τα σετ: 25-15, 25-21, 25-22

Αμαζόνες (Ατσιδαύτης): Αδάμ-Παπαδοπούλου, Χρυσομάλλη, Βαρουδάκη, Τσακούμη, Πολίτη, Καραμπάγια, Γκιαούρη (λ)/ Ιωσηφίδη (λ)Μερσιάδου, Μάγγελ, Παπαδέδε, Αγραβάνη, Κωστοπούλου, Σούλη

ΓΣ Πετρούπολης (Γεωργοπούλου): Στρατίκη, Βακάλογλου, Σκλιβανίτη, Κατσιμπούλα, Βασιλείου, Καλογεροπούλου, Κανελλοπούλου (λ)/Ραυτοπούλου (λ), Μιχελάκου,

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.