Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στην άμμο και στο παρκέ ο Απόλλων Καλαμάτας : “Δικαιούμαστε να ονειρευόμαστε” (VIDEO)

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΥΣΙΝΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ Α2 ΒΟΛΕΙ

Ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο για την ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμάτας ο οποίος μπήκε στο γήπεδο και ξεκίνησε την διαδρομή για τη νέα σεζόν που στο τέλος της ελπίζει να τον βρει να πανηγυρίζει την άνοδό του στην pre league.

Μετά απο μια ονειρώδη χρονιά πέρυσι στη Α2, οι μελανόλευκες έχουν μεγαλύτερες φιλοδοξίες για φέτος και δεν το κρύβουν.

Τα χαμόγελα περίσσευαν στην επίσημη “πρώτη” που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας στο κλειστό της Παραλίας, όπου το παρών έδωσαν οι αθλήτριες με το τεχνικό τιμ αλλά και εκπρόσωποι της διοίκησης που έχουν κάνει την δική τους υπέρβαση για την ενίσχυση της ομάδας.

Απόλλωνας Καλαμάτας: Ξεκίνησε το ταξίδι στο όνειρο!

“Δικαιούμαστε να ονειρευόμαστε”

“Προερχόμαστε από μία καλή χρονιά και ξεκινάμε με όνειρα. Προσπαθήσαμε με τη διοίκηση να κάνουμε μία ομάδα η οποία να είναι ανταγωνιστική στην κατηγορία και δεν κρύβουμε ότι έχουμε την φιλοδοξία για το βήμα παραπάνω. Έχουν έρθει καινούργιες παίκτριες στην ομάδα, έχουμε κρατήσει έναν κορμό τον οποίο θεωρήσαμε ότι κάνει για την ομάδας μας και με τις προσθήκες που έχουν έρθει θέλουμε να κάνουμε ένα δυνατό σύνολο”, τόνισε ο τεχνικός της ομάδας Μπάμπης Μυτσκίδης δίνοντας το στίγμα της νέας σεζόν.

Σε ερώτηση για τον ανταγωνισμό που θα συναντήσει ο Απόλλωνας και τα υπόλοιπα φαβορί στο πρωτάθλημα, ο έμπειρος προπονητής είπε: “Δεν υπάρχει κάποια ομάδα που μπορεί να θεωρηθεί ως αδιαφιλονίκητο φαβορί πιστεύω ότι τρεις τέσσερις ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο δυναμικότητας. Ο Απολλώνιος και ο Μεσσηνιακός είναι δύο απ΄αυτές. Εμείς θα κοιτάξουμε την ομάδα μας, την βελτίωση μέσα από την δουλειά, γιατί δεν υπάρχει κάτι άλλο.”

Όπως αποκάλυψε ο Μπάμπης Μυτσκίδης οι μεταγραφές ενδεχομένως να μην έχουν κλείσει ακόμα καθώς εάν υπάρξει μια καλή περίπτωση θα γίνει η σχετική κίνηση.

Απόλλωνας Καλαμάτας: Ξεκίνησε το ταξίδι στο όνειρο!

“Το άθλημα της πόλης”

Από πλευράς διοίκησης στην πρώτη βρέθηκε η έφορος του τμήματος Βίκυ Καραμπάτσου, η οποία μίλησε για τις προσπάθειες στο οικονομικό επίπεδο και την παρουσία χορηγών.

“Το θετικό είναι πως πλέον η φήμη του Απόλλωνα έχει ξεπεράσει τα μεσσηνιακά σύνορα, έχει μια Πανελλαδική εμβέλεια. Έχουμε καταφέρει ήδη να κλείσουμε κάποιες χορηγικές συμφωνίες με μεγάλες εταιρείες, όπως με την Genesis Pharma και υπάρχει θετικό κλίμα στις επαφές που κάνουμε και με άλλες εταιρείες. Και σε τοπικό βέβαια επίπεδο κάποιες επιχειρήσεις που είναι μαζί μας χρόνια θεωρώ πως θα εξακολουθήσουν θα συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα μας και καλούμε βέβαια και άλλες εταιρείες που αγαπούν το βόλεϊ το οποίο είναι το κατεξοχήν άθλημα της πόλης έχοντας δώσει μεγάλες επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια, να έρθουν δίπλα μας.”

Απόλλωνας Καλαμάτας: Ξεκίνησε το ταξίδι στο όνειρο!

Τέλος, μίλησε η αρχηγός της ομάδας Ντίνα Καραμούτζου, η οποία επισήμανε:

“Φέτος έχουμε θέσει στόχους τους οποίους μπορούμε να πετύχουμε με τα καινούργια κορίτσια που έχουν έρθει στην ομάδα. Να έχουμε υγεία πάνω απ’ όλα χωρίς τραυματισμούς και βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά όπως είναι το μότο του προπονητή μας, πιστεύω ότι θα καταφέρουμε μία πολύ καλή πορεία φέτος”.

Από την “πρώτη” έλειπε μόνο η Ελένη Εξηνταβελώνη, η οποία βρίσκεται στο ρόστερ μαζί με τις Δανάη Μουρατίδη, Βασιλίνα Πετροπούλου (πασαδόροι), Γωγώ Δεδούση, Σωτηρία Γάκη (λίμπερο), Κωνσταντίνα Καραμούτζου, Νίκη Κόλλια, Ελισάβετ Κορακιανίτη (ακραίες), Κωνσταντίνα Τζούλου, Κατερίνα Ντουσάκη (διαγώνιες), Λίνα Αποστολόπουλου, Σοφία Καρακύκλα, Ειρήνη Σακελλαρίου, Μαρία Γκόγκου (κεντρικοί).

Η ομάδα θα συνεχίσει με διπλές προπονήσεις το πρώτο αυτό διάστημα της προετοιμασίας και στη συνέχεια θα έρθουν τα πρώτα φιλικά.

Απόλλωνας Καλαμάτας: Ξεκίνησε το ταξίδι στο όνειρο!

Απόλλωνας Καλαμάτας: Ξεκίνησε το ταξίδι στο όνειρο!Απόλλωνας Καλαμάτας: Ξεκίνησε το ταξίδι στο όνειρο!

Απόλλωνας Καλαμάτας: Ξεκίνησε το ταξίδι στο όνειρο!

Απόλλωνας Καλαμάτας: Ξεκίνησε το ταξίδι στο όνειρο!

Απόλλωνας Καλαμάτας: Ξεκίνησε το ταξίδι στο όνειρο!

Απόλλωνας Καλαμάτας: Ξεκίνησε το ταξίδι στο όνειρο!

πηγή: messinialive.gr

Πολυμέσα

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.