Επέστρεψαν στα τρίποντα οι γυναίκες της Ελπίδας

Επιστροφή στα "τρίποντα", με άλλη μία επιτυχημένη εμφάνιση, για τη γυναικεία ομάδα της Ελπίδας Αμπελοκήπων, που υπέταξε τον ΑΟ Καβάλα με 3-1 σετ στο "Ι. Λεμονίδης" για την 3η αγωνιστική της Α2 Κατηγορίας.

Με εμφάνιση που δημιούργησε πολλές προσδοκίες για ένα μέλλον βγαλμένο από τις πιο ένδοξες στιγμές στην ιστορία του τμήματος, η ομάδα μας κατέκτησε παλικαρίσια τα δύο πρώτα σετ και παρότι στην συνέχεια έκανε μία "κοιλιά" στην απόδοσή της, επιτρέποντας στην Καβάλα να μειώσει σε 2-1, κατάφερε να "καθαρίσει" το παιχνίδι και να πάρει τους τρεις βαθμούς. Η παρουσία των φιλάθλων της Ελπίδας στην εξέδρα έδωσε πρόσθετη δύναμη στα κορίτσια της Ελπίδας, που παραμένουν σε τροχιά κορυφής στον Β' Όμιλο, με 8 βαθμούς έπειτα από τρεις αγωνιστικές.

Ο ΑΣ Ελπίς επιθυμεί να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον γιατρό του συλλόγου, Θεόδωρο Μιχαήλ, ο οποίος για ακόμη μία φορά βρέθηκε στο πλευρό της ομάδας και προσέφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του.

Τα σετ: 25-21, 25-19, 20-25, 25-16.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ: Αρμουτσή, Παντελίδου, Αποστολίδου, Παπάζογλου, Παπαδοπούλου, Σουπιώνη / Δάκου (λ), Στεργιάκη (λ), Ιασωνίδου, Κοσμά, Ήργη, Πατίκα.

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ: Τσουκαλά, Δασκάλου, Παπακώστα, Πέτις, Μαραθοκαμπίτου, Ντίτσα / Γερακίνη (λ), Ντόμι (λ), Δικαστοπούλου, Γεωργιάδου

 

πηγή: aselpis.gr