Μεγάλη εμφάνιση από τις γυναίκες του Ασκληπιού

Μεγάλη εμφάνιση από τις γυναίκες του Ασκληπιού στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα που έδωσαν στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο την ομάδα της Ν.Γενεάς.

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και δείχνοντας μέταλλο και χαρακτήρα κατάφεραν και πήραν σπουδαία νίκη , με 2-3 και μάλιστα ανατρέποντας το 2-0 με το οποίο προηγήθηκε η γηπεδούχος ομάδα .
Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο το ήθελαν πάρα πολύ και οι δύο ομάδες και έδωσαν πραγματική μάχη.
Η Ν.Γενεά μπήκε καλύτερα στο 1ο σετ και εκμεταλευόμενη κάποιες στιγμές αδράνειας του Ασκληπιού πήρε το σετ με 25-22.
Ίδια εικόνα και στο 2ο σετ όπου η γηπεδούχος ομάδα ήταν καλύτερη και πήρε το σετ 25-19.
Στο 3ο σετ ο Ασκληπιός πίεσε στο σερβις και με όπλο το πολύ καλό μπλοκ πήρε ανάσες και λύσεις και κέρδισε με 23-25.
Στο 4ο σετ έγινε πραγματική μάχη με τις δυο ομάδες να παλεύουν με όλες τις δυνάμεις τους για τη νίκη. Πιο ψύχραιμος ο Ασκληπιός και έχοντας σε εξαιρετική μέρα τις κεντρικές του πήρε το σετ με 25-27.
Στο 5ο σετ ο Ασκληπιός επέβαλε το ρυθμό του ,μπήκε αποφασιστικά και κέρδισε δίκαια με 13-15.
Ν.ΓΕΝΕΑ (Σολκίδης): Μάνου, Γιοβανέκου, Κοντονάσιου, Φούρα, Φιλια, Βερνάρδου(λ), Μπουρλή, Τραίου, Θεότη, Δαμιανίδου, Σταυρίδου, Ρεπανίδου, Μπογιατζή(λ).

ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ(Γεροβάιος): Κοκκαλιάρη, Λαιου, Βουλγαράκη, Γιόλα, Καπέλου, Τσανέμπη(λ), Χατζηχριστοδούλου, Κόκκαλη, Γερολυμάτου, Μπουρλή, Σούλκο, Παναγιώτου(λ), Βογιατζόγλου.

Γεροβάιος: Μια πολύ μεγάλη νίκη επί ενός δυνατού αντιπάλου.Παρότι ξεκινήσαμε μουδιασμένα και με αρκετά λάθη στα δυο πρώτα σετ, στη συνέχεια βρήκαμε το ρυθμό μας και τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουμε στο παιχνίδι.
Είμαι ικανοποιημένος συνολικά από την προσπάθεια και πιστεύω ότι υπάρχουν και επιπλέον περιθώρια βελτίωσης.Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμη και πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι .Συγχαρητήρια σε όλες τις αθλήτριες αλλά τίποτα δεν τελείωσε ακόμη.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ