Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων έσπασαν το αήττητο της Ελπίδας Αμπελοκήπων

Στην 5η αγωνιστική της Α2 Γυναικών διακόπηκε το αήττητο της Ελπίδας Αμπελοκήπων, καθώς η νεανική ομάδα του Γιώργου Κοτόρτση έχασε από το πιο έμπειρο σύνολο των Ακαδημιών Πρωταθλητών Πεύκων στο ντέρμπι κορυφής του Β' Ομίλου, χωρίς ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα (0-3 σετ) να αποτυπώνει τη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας μας.

Έχοντας την υποστήριξη των φιλάθλων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έδωσαν το "παρών" στην εξέδρα του "Ι. Λεμονίδης", τα κορίτσια της Ελπίδας έφτασαν μια ανάσα από την κατάκτηση του πρώτου σετ, το οποίο αποδείχθηκε κομβικό για την έκβαση της αναμέτρησης: Τα Πεύκα πήραν τελικά το σετ με 27-25, απέκτησαν ψυχολογικό πλεονέκτημα και το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο, καθώς οι "πράσινες" δεν μπόρεσαν να ξαναμπούν στη διεκδίκηση του παιχνιδιού, όσο κι αν πάλεψαν.

Για την Ελπίδα, πάντως, οι σημαντικότεροι αγώνες θα είναι οι επόμενοι, στους οποίους οι αθλήτριές μας θα κληθούν να δείξουν ότι χτίζουν χαρακτήρα και ότι μαθαίνουν μέσα από κάθε νίκη και κάθε ήττα, ώστε να συνεχίσουν με περισσότερα εφόδια την εξαιρετική πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Τα σετ: 25-27, 17-25, 20-25.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Αρμουτσή, Παντελίδου, Αποστολίδου, Παπάζογλου, Παπαδοπούλου, Σουπιώνη / Δάκου (λ), Στεργιάκη (λ), Ιασωνίδου, Πατίκα, Κοσμά, Ήργη.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΠΕΥΚΩΝ: Βλάχου, Κοτέογλου, Ματσαρόκη, Καντούρη, Βελίκοβα, Τυφλιώρη / Κελεσίδου (λ), Κύρκου (λ), Τσιτσιπλάκη, Φαλέγκα.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.