Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αφαίρεση του τάραφλεξ από το ΑΚ Γουδή

Η Α.Ε.Αμπελοκήπων κατέθεσε προς το Δήμο Αθηναίων αίτημα ανάκλησης της δωρεάς τάραφλεξ στο γήπεδο ΑΚ ΓΟΥΔΗ.

Η Α.Ε.Αμπελοκήπων δώρισε και τοποθέτησε το τάραφλεξ μετά από διαβεβαιώσεις του Δήμου Αθηναίων ότι το γήπεδο θα παραμείνει στα ερασιτεχνικά σωματεία και ότι δεν θα αλλάξει το πρόγραμμα προπονήσεων του γηπέδου.

Παρόλα αυτά ο Δήμος Αθηναίων, ενεργώντας αντίθετα προς κάθε έννοια καλή πίστης και χρηστής διοίκησης, λίγους μόλις μήνες μετά την παράδοση του έργου αφαίρεσε για αρχή τέσσερις καλές προπονητικές ώρες από τα ερασιτεχνικά σωματεία και τις παραχώρησε σε επαγγελματικό σωματείο της περιοχής, το οποίο μάλιστα διαθέτει ιδιόκτητες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Η Α.Ε.Αμπελοκήπων, προκειμένου να προφυλάξει τα συμφέροντα τόσο τα δικά της όσο και των υπόλοιπων ερασιτεχνικών σωματείων, θα αφαιρέσει από το ΑΚ ΓΟΥΔΗ το τάραφλεξ και θα επαναφέρει το γήπεδο στην προηγούμενη κατάσταση με το παλιό δάπεδο πλαστικό-τσιμέντο. Η Α.Ε.Αμπελοκήπων πιστεύει ότι με αυτή την ενέργεια η χρήση του γηπέδου ΑΚ ΓΟΥΔΗ θα παραμείνει στα ερασιτεχνικά σωματεία, αφού δεν θα αποτελεί πλέον πόλο έλξης για τα επαγγελματικά σωματεία κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι τα τελευταία 30 χρόνια που λειτουργεί το αθλητικό κέντρο ποτέ δεν χρησιμοποιήθηκε από αυτά.

Για την Α.Ε. Αμπελοκήπων

Ζωγράφος Γεώργιος

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.