Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Χαμόγελα και αισιοδοξία για τις γυναίκες του Ηρακλή μετά το φιλικό με τον Αίαντα

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι πραγματοποίησε σήμερα η γυναικεία μας ομάδας και παρά την πίεση της αντίπαλης ομάδας κατάφερε και επικράτησε με 2-1 του Αίαντα Ευόσμου στο Κατσάνειο Γυμναστήριο.

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας μας Βασίλης Τσιούπλης μετά την λήξη του φιλικού χαρακτηριστικά είπε :

"Πρώτο φιλικό με μια ομάδα απ' την Α1, μπορεί το σκορ να λέει 2-1 Ηρακλής αλλά δεν αντικατοπτρίζει την αλήθεια ούτε προς τον Αία, ούτε προς εμάς. Θεωρώ πως μπορούμε να δώσουμε πολλά περισσότερα. Θέλαμε να δούμε συγκεκριμένα πράγματα όπως την πρώτη μας μπάλα στην πάσα και την άμυνα, να δείξουμε τη διάθεση και από εκεί και πέρα οτιδήποτε άλλο σε ανάπτυξη, επίθεση ήταν καθαρά στα χέρια και την απόφαση των γυναικών. Είμαι ευχαριστημένος γιατί αυτό που ζήτησα να δω στο πρόσωπο τους, το είδα, είχαν τη διάθεση για άμυνα και να κυνηγήσουν τις μπάλες. Συνεχίζουμε θα έχουμε πολλά φιλικά, να στρώσουμε την ομάδα όπως πρέπει, να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα και να καταφέρουμε τον στόχο μας που είναι η παραμονή στην κατηγορία."

Η αρχηγός της ομάδας μας Κατερίνα Κουρκουλούκη δήλωσε:

"Σήμερα είχαμε το πρώτο μας φιλικό παιχνίδι απέναντι σε μια δυνατή ομάδα. Τεστάρουμε τις δυνάμεις μας τώρα που είναι αρχή της χρονιάς. Θεωρώ πως τα πήγαμε καλά, είμαστε μια καινούρια ομάδα και πιστεύω πως στην πορεία θα δέσουμε περισσότερο και πάμε για νίκες."

Η ακραία παίκτρια του Ηρακλή Δέσποινα Λιούνη είπε:

"Ξεκινήσαμε λίγο μαγκωμένα στην αρχή, βέβαια αυτό συνέβη γιατί δεν έχουμε παίξει μεταξύ μας εξάδα και δεν το έχουμε δουλέψει αυτό. Αυτές τις δύο βδομάδες βρίσκαμε ουσιαστικά τον εαυτό μας, τα πατήματα μας. Ωστόσο στο 2ο και 3ο σετ φάνηκε η δουλειά μας, συνεργαστήκαμε σαν ομάδα και γι αυτό κερδίσαμε και τα σετ."

Δελτίο τύπου Ηρακλής 2015 

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.