Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το δικό του σπίτι ετοιμάζει ο Ασκληπιός

Ιδιόκτητο κλειστό φτιάχνει ο Ασκληπιός

Το δικό του Κλειστό Γήπεδο θα αποκτήσει σε λίγο καιρό ο Ασκληπιός. Κοιτώντας το μέλλον και προγραμματίζοντας για τα επόμενα χρόνια η ομάδα του Ασκληπιού καταφέρνει να κάνει το όνειρο πραγματικότητα.

Μετά από συντονισμένη και επίπονη δουλειά που άρχισε πριν από ένα ακριβώς χρόνο (όταν όλα είχαν σταματήσει λόγω Πανδημίας) φτάσαμε στο σήμερα, όπου το όνειρο θα αρχίσει να παίρνει σάρκα και οστά.

Σε χώρο Δυτικά της Πόλης και κοντά στο Πάρκο Ματσόπουλου πρόκειται να χτιστεί το ιδιόκτητο γήπεδο του Ασκληπιού. Ο χώρος ανήκει σε γνωστή Κατασκευαστική Εταιρεία των Τρικάλων και η οποία εταιρεία θα κατασκευάσει και το γήπεδο. Θα περιλαμβάνει Κλειστό γήπεδο Ολυμπιακών διαστάσεων με 1500 θέσεις θεατών και 5 δημοσιογραφικά θεωρία, βοηθητικό γήπεδο-προπονητήριο, αίθουσα ενδυνάμωσης, ιατρείο, Κυλικείο-καφετέρεια, πάρκινκ κλπ.

Το γήπεδο θα είναι ενεργειακά αυτόνομο και θα έχει σύνδεση με το δίκτυο 5G προσφέροντας άμεση επικοινωνία στους χρήστες και τους επισκέπτες.

Το έργο είναι ενταγμένο και παίρνει χρηματοδότηση, η δε κατασκευαστική εταιρία (της οποίας το όνομα θα πάρει το γήπεδο) θα έχει την εμπορική εκμετάλλευση των χώρων για τα επόμενα 10 χρόνια. Στο τέλος αυτής της περιόδου το γήπεδο θα παραδοθεί στον Ασκληπιό. Μετά απ΄ αυτό το γήπεδο θα μετονομαστεί σε “ASKLIPIOS VOLLEYBALL ARENA”

Ανακοινώσεις για το έργο της κατασκευής του γηπέδου (έναρξη – κατασκευή-παράδοση) και των ενεργειών που έγιναν το προηγούμενο διάστημα θα έχουμε στην Διαδυκτιακή συνέντευξη τύπου που θα παραχωρήσουν η Κατασκευαστική Εταιρεία μαζί με εκπροσώπους της ομάδας, την Κυριακή 4/4/2021 και ώρα 11:00 πμ. Για τον τρόπο που θα μπορούν να πάρουν μέρος τα ΜΜΕ των Τρικάλων θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση

 

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.