Νικητής στο ντέρμπι με τον Περσέα βγήκε ο Πήγασος

Το ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής των εφήβων της ΕΠΕΣΘ κατέκτησε ο Πήγασος Πολίχνης καθώς σε ένα ταραχώδη αγώνα επικράτησε 3-1 του Περσέα.

Περσέας και Πήγασος είναι οι δύο ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή ΕΠΕΣΘ καθώς παρουσιάζονται με τα πιο δυνατά ρόστερ.

Ο αγώνας, αν και δεν δρέπει δάφνες ποιότητας καθώς οι δύο ομάδες ήταν αρκετά αγχωμένες, χαρακτηρίστηκε από πολύ ένταση και νεύρα, με τον Περσέα αλλά και τον Πήγασο να διαμαρτύρονται αρκετές φορές για τις αποφάσεις του διαιτητή. Χαρακτηριστικά ο προπονητής του Περσέα, Χρήστος Πάτρας, πήρε κόκκινη και κίτρινες δόθηκαν στους αθλητές και των δύο ομάδων για διαμαρτυρίες.

Ο Πήγασος προηγήθηκε 1-0 σετ για να ισοφαρίσει ο Περσέας καθώς με καλό σερβίς προκάλεσε προβλήματα στην υποδοχή του Πήγασου και κατάφερε να περάσει το μπλοκ του με τον Κουτουνίδη να κάνει αλλαγές για  να βρει λύσεις. Στο τρίτο σετ ο Περσέας μπήκε με πολύ καλή ψυχολογία και ο Πήγασος συνέχισε τα λάθη στην υποδοχή, βρέθηκε μπροστά 11-7 με τον Μπούτο να κάνει πολύ καλό παιχνίδι. Ο Κουτουνίδης συνέχισε της αλλαγές για να ενισχύσει μπλοκ και υποδοχή και ο Πήγασος σταδιακά ανέβασε απόδοση και κατάφερε να προηγηθεί 2-1. Στο τέταρτο σετ ο Πήγασος πέρασε μπροστά 20-16 με τον Πάτρα να παίρνει κόκκινη και τελικά να τελειώνει το παιχνίδι 3-1 υπέρ του Πήγασου.

Oι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πήγασος Πολίχνης: (Κουτουνίδης): Χρηστάκος, Φωτιάδης, Ποχάνης, Καϊλής, Σταυρίδης, Καπετανίδης, Τζιάβρας (λ)/ Ανδριανίδης, Κουτουνίδης, Δημητρακούδης, Τζάμος, Τρούμπαλος, Παραφέστας (λ), Σακκάς Κ.

Περσέας : (Πάτρας): Μπούτος, Ντουντούδης, Κυρίδης, Τσατσούλας, Γραμμενούδης Γ., Χριστοφόρου, Αλαγιόλογλου (λ)/  Κλεπουσνιώτης, Σακκάς Λ., Γουσιόπουλος, Λυμπέρης, Βογιατζόγλου, Τυροβούζης (λ)

Στα υπόλοιπα παιχνίδια που έγιναν το Σαββατοκύριακο:

Μακεδονικός - Αίας Ευόσμου 0-3

Ηρακλής Πετοσφαίριση - ΠΑΟΚ 3-0

Ελπίς Αμπελοκήπων - ΧΑΝΘ 3-0

*Σήμερα θα διεξαχθεί ο αγώνας του Άρη με τον Απόλλωνα.