Δύο νίκες για τον Ασκληπιό

Στην τετράδα της Περιφέρειας οι Νεάνιδες μετά την χθεσινή νίκη με 3-0 επί του ΓΣ Νίκαιας στο Κλειστού του Μουζακίου. Νίκη και των των Παγκορασίδων στο Κλειστό της Μπάρας επι της Άμιλλας με 3-0 που κλείνουν τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος αήττητες.
 
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νεανίδων
Ασκληπιός-ΓΣ Νίκαιας
3-0
 Χωρίς να συναντήσουν  ιδιαίτερη δυσκολία απέναντι στην Νίκαια, οι Νεάνιδες του Ασκληπιού πέρασαν στην τετράδα της Περιφέρειας και περιμένουν τον αντίπαλο για τον ημιτελικό που θα κρίνει το εισιτήριο για τον τελικό.
Ο Ασκληπιός μπήκε απ΄την αρχή δυνατά στο παιχνίδι και χωρίς να δώσει το δικαίωμα στην ομάδα της Λάρισας σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να δημιουργήσει προβλήματα, έφτασε στη νίκη με 3-0 σετ
Τα σετ 1ο 25-15, 2ο 25-21, 3ο 25-7
Διαιτητής: Αθανασόπουλος Αντώνης
 
Συνθέσεις
Ασκληπιός (Παναγιάρη Σ.) Τόλλιου Ε. Γατσά Ε. Χύτα Μ. Γεωργίου Μ. Τσιούκα Γ. Παπαθεοδώρου Ε. Γεωργάκη Ε. Γεωργίου Σ. Σκέμπη Β. Βασιλοπούλου Δ. Στεφάνου Γ. Χατζή Δ. Βράκα Ρ. Κεσκινίδου Α.
ΓΣ Νίκαιας (Ματίκας Κ.) Μπλιάτσου Ε. Κωσταρέλου Χ. Μακρή Α. Βογιατζή Ε. Μητρακούλη Α. Μουζήθρα Μ. Ακριβούλη Κ. Μπουγαλή Α. Αετοπούλου Μ. 
 
Πρωτάθλημα Παγκορασίδων
ΣΦΦΑ Άμιλλα –Ασκληπιός
0-3
 
Μία ακόμη νίκη για τις παγκορασίδες του Ασκληπιού. Αυτή τη φορά επιβλήθηκαν στο Κλειστό της Μπάρας, της Άμιλλας με 3-0 κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος
Οι μικρές του Ασκληπιού παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλά δεν δυσκολεύτηκαν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού θα φτάσουν σε ακόμη μία νίκη κλείνοντας τον 1ο γύρο στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου.
 
Τα σετ 1ο 16-25, 2ο 17-25, 3ο 12-25
Συνθέσεις
ΣΦΦΑ Άμιλλα (Γούλας Θ.) Μπλατζή Ρ. Βάρα Σ. Παπαζήση Σ. Προβίδα Ε. Μανθοπούλου Ε. Ζαγκλαβάρα Δ. Αδάμου Ε. Τσιάτσου Δ. Παλαύρα Δ. Παιάνα Χ. Νταράλα Α. Ντιντή Β. Λιάβα Χ. Μανώλη Ε.

Ασκληπιός (Κοτσίρα Δ.) Γεωργίου Σ. Σκέμπι Β. Παππά Κ. Ταρατόρα Γ. Φουτσιτζή Ε. Βάκη Ν. Γκιούρκη Α. Κόκκαλη Σ. Ταμπρατζή Α. Παλαβράκη Ν. Τζωρτζιώτη Σ.