H Αργώ με τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό στον ημιτελικό των Νεανίδων

 ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΛΑΡΙΣΑΪΚΟ  Ο ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΜΥΡΟ
 
Μεγάλο παιχνίδι έβγαλε η κλήρωση  στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος νεανίδων, με ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΛΑΡΙΣΑΣ και ΑΣ ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ να «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» για μια θέση στον μεγάλο τελικό , την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 21.00 στο ουδέτερο γήπεδο του Αλμυρού.  Για την ΑΡΓΩ είναι η τρίτη φορά που προκρίνεται σε τελική τετράδα (final4) και έχει κατακτήσει μια 3η και μια 4η θέση στο παρελθόν , ενώ η αντίπαλός της έχει να επιδείξει πολλές κατακτήσεις  πρωταθλημάτων καθώς επίσης και διακρίσεις στα πανελλήνια πρωταθλήματα.  Η Βολιώτικη ομάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα στη σύνθεσή της , ενώ επικρατεί  αισιοδοξία στους ανθρώπους της ,που πιστεύουν ότι είναι μέσα στις τις δυνατότητες της ομάδας ,η πρόκρισή της για πρώτη φορά στον τελικό. Σημειώνεται ότι η πρωταθλήτρια ομάδα της ένωσης θα πάρει την πρόκριση συμμετοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα. 
 
ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ
 
Μεγάλη επιτυχία αποτελεί για την ΑΡΓΩ η πρόσκληση τεσσάρων παιδιών της στα κλιμάκια των Εθνικών μας ομάδων, αποδεικύοντας ότι πέρα απο το συλλογικό επίπεδο, συμβάλει ουσιαστικά στην ανάπτυξη του αθλήματος του βόλεϊ . Πρόκειται για τους πολλά υποσχόμενους ταλαντούχους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου , Αναστάση Πασχαλίδη πασαδόρο , Μαρία Τσιτσιγιάννη διαγώνιο-κεντρικό, Μαριάννα Καλαποδά κεντρικό και Ελίνα Γερολυμάτου κεντρικό. Οι συγκεντρωτικές προπονήσεις ξεκίνησαν τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στο 1ο Γυμνάσιο Λάρισας υπό την επίβλεψη των Ομοσπονδιακών προπονητών κυρίων Αριστείδη Γιαμακίδη και Τάκη Φλώρου.  Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή επιτυχία και καλή συνέχεια!!!