Νίκη με ανατροπή για τις κορασίδες του Ασκληπιού

Νίκη και μάλιστα με ανατροπή για τις κορασίδες του Ασκληπιού στο 1ο παιχνίδι της 2ης φάσης του πρωταθλήματος κορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ.

Σε παιχνίδι που έγινε την Κυριακή το απόγευμα στο Κλειστό των Τρικάλων, επιβλήθηκαν του ΣΠΑ Καρδίτσας με 3-1 ανατρέποντας το αρχικό 0-1.
Μια νίκη λοιπόν απ΄τα παλιά για τις κορασίδες αφού με ανατροπές την προηγούμενη περίοδο φτάσανε μέχρι τελικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος και την κατάκτηση της 3ης θέσης στην Ελλάδα.

Το σημερινό παιχνίδι είχε 2 όψεις με την ομάδα της Καρδίτσας να μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι καταφέρνοντας να αποκτήσει μια διαφορά στα μισά του 1ου σετ φτάνοντας στην κατάκτηση με 19-25.
Τα επόμενα σετ ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Στο 2ο σετ η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε με τον Ασκληπιό να καταφέρνει με αντεπίθεση διαρκείας και μη δίνοντας το δικαίωμα σε κανένα σημείο στην ομάδα της Καρδίτσας να διεκδικήσει κάτι παραπάνω πήρε το 2ο σετ με 25-7. Ίδια εικόνα και στο 3ο σετ με τον Ασκληπιό να καθαρίζει νωρίς με 25-9 κάνοντας το 2-1. Τυπική διαδικασία και το 4ο σετ αφού ο Ασκληπιός συνέχισε με την ίδια ένταση φτάνοντας στο 25-11 και στο 3-1 σετ.

Τα σετ 1ο 19-25, 2ο 25-7, 3ο 25-9, 4ο 25-11
Συνθέσεις
Ασκληπιός (Παναγιάρη Σ.) Γεωργίου Μ. Γεωργάκη Ε. Τσιούκα Γ. Παπαθεοδωρου Ε. Χύτα Μ. Στεφάνου Γ. Βράκα Ρ. Βασιλοπούλου Δ. Χατζή Δ. Σκέμπι Β. Γεωργίου Σ..
ΣΠΑ Καρδίτσας Γκιούρη Μ. Ράντζου Π. Κρανίτσα Μ. Κατσιούλη Α. Νικολάου Ι. Νούκα Π. Καρατζιά Π. Καλλιώρα Δ. Γκορίλα Μ. Κρομύδα Μ.