Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Όλα έτοιμα για το final 4 του Κ21 ανδρών της ΕΠΕΣΘ

Άρης, Ηρακλής, Πήγασος και ΧΑΝΘ, είναι οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στο final-4 της ΕΠΕΣΘ.

Ο Ηρακλής είναι η μόνη αήττητη ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα του Κ21 ανδρών. Έχει συνολικά δεκατρείς νίκες στις δύο φάσεις του πρωταθλήματος και καμία ήττα και έτσι φαντάζει το φαβορί της διοργάνωσης.

Ο Πήγασος Πολίχνης αν και στην πρώτη φάση δεν τα κατάφερε και τόσο καλά με έξι νίκες και δύο ήττες παίρνοντας την τέταρτη θέση μαζί με την Ελπίδα, στη δεύτερη φάση πλασαρίστηκε δεύτερος έχοντας τέσσερεις νίκες και μία ήττα.

Ο Άρης στην πρώτη φάση είχε συγκεντρώσει 18 βαθμούς με έξι νίκες και δύο ήττες και στη δεύτερη φάση τρεις νίκες και δύο ήττες που του έδωσαν εννέα βαθμούς και την κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Η τέταρτη ομάδα που προκρίθηκε είναι η ΧΑΝΘ, η οποία στην πρώτη φάση της διοργάνωσης πήρε την πέμπτη νθέση με πέντε νίκες και τρείς ήττες και στη δεύτερη φάση βγήκε τέταρτη με δύο νίκες και τρείς ήττες.

Πολινίκης του θεσμού είναι η ομάδα του Ηρακλή που έχει και τα περισσότερα πανελλήνια πρωταθλήματα και ο οποίος κατέκτησε το ασημένιο στο περσινό πανελλήνιο πρωτάθλημα και την πρώτη το 2018.

Ο Πήγασος Πολίχνης κατέκτησε το πανελλήνιο πρωτάθλημα το 2016 και το 2017.

Η κλήρωση του Final 4 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΕΣΘ και θα διεξαχθεί στο Δ.Γ Περαίας, το τριήμερο 18-20 Φεβρουαρίου.

SPONSORED BY ERREA

Αναλυτικά το πρόγραμμα:


1η αγωνιστική (Τρίτη 18/2)
19.00 Ηρακλής-ΧΑΝΘ
21.00 Πήγασος Πολίχνης-Άρης


2η αγωνιστική (Τετάρτη 19/2)
19.00 Πήγασος Πολίχνης-Ηρακλής
21.00 Άρης-ΧΑΝΘ
3η αγωνιστική (Πέμπτη 20/2)
19.00 Ηρακλής-Άρης
21.00 ΧΑΝΘ-Πήγασος Πολίχνης

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.