Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ELITE STAR VOLLEY SUMMER CAMP 15 Ιουνίου – 26 Ιουνίου 2020

Ενα ξεχωριστό καλοκαιρινό volley camp για νεαρές αθλήτριες volley με απαιτησεις και αγωνιστικές φιλοδοξίες για την επόμενη αθλητική περίοδο.

Η Ακαδημία Εlite Star Volley διοργανώνει ένα μοναδικό Summer Volley Camp αποκλειστικά για νεαρές αθλήτριες volley που επιθυμούν να αξιοποιπησουν την καλοκαιρινή περίοδο και να αναπτύξουν περαιτέρω το ταλέντο και τις ικανότητές τους στο άθλημα του volley.

Στην εξειδικευμένη αυτή καλοκαιρινή αθλητική δραστηριότητα, προσφέρουμε τα ερεθίσματα και την εξειδικευμένη γνώση για τη γνωριμία και την απαραίτητη εμβάθυνση στα μυστικά του volley τα οποία σε συνδυασμό με την εμπειρία της off-season πρακτικής που θα αποκτήσουν οι νεαρές αθλήτριες σε ένα άρτια οργανωμένο «καλοκαιρινό σχολείο» διάρκειας δύο εβδομάδων, θα αποτελέσουν σημαντικό θεμέλιο για την ανάπτυξη και πρόοδο της αθλητικής τους προσπάθειας και την πρωταγωνιστική τους παρουσία στα επίσημα πρωταθλήματα volley.

Η μεγάλη εμπειρία των προπονητών, το πάθος και η αγάπη τους για το άθλημα και η υλοποίηση εξειδικευμένου προπονητικού προγράμματος, δημιουργούν τις προυποθέσεις για μια μοναδική αναπτυξιακή αθλητική εμπειρία για τις νεαρές αθλήτριες που θα επιλέξουν να το παρακολουθήσουν,

Οι ηλικίες των αθλητριών
Έτος γέννησης: 2004-2005, 2006-2007

Τόπος διεξαγωγής:
Νίκαια Αττικής
• Εγκατάσταση Νο 1: 1ο Κλειστό Γυμναστήριο Νίκαιας
• Eγκατάστaση Νο 2: Ιδιόκτητο γυμναστήριο Elite Hall

Χρονική περίοδος:
Δύο (2) Εβδομάδες
Δευτέρα 15 Ιουνίου – Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020

Τι προσφέρουμε:
• Δύο (2) εβδομαδες εξειδικευμένων προπονήσεων.
• Ταυτόχρονη συμμετοχή τεσσάρων (4) επώνυμων προπονητών.
• Δωρέαν αθλητικό υλικό.
• Κάλυψη φυσικοθεραπευτικής πρόληψης .
• Πλήρης αθλητικός εξοπλισμός για ομαδική και ατομική προπόνηση υψηλού επιπέδου.

Υποτροφίες
• Με την ολοκλήρωση του Elite Summer Volley Camp, θα δοθεί επιλεκτικός αριθμός υποτροφιών (5-10 αθλήτριες) με παροχές της Elite Star Volley Academy 2ετούς διάρκειας.

Σας προσκαλούμε σε μια μοναδική αθλητική εμπειρία η οποία θα συμβάλλει στην πρόοδο και την ανάπτυξή σας στο άθλημα που αγαπάτε !

Ο αριθμός των συμμετοχών θα είναι περιορισμένος και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Δηλώστε έγκαιρα και εξασφαλίστε τη συμμετοχή σας σε ένα από τα πιο σημαντικά αναπτυξιακά projects του φετινού καλοκαιριού.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.