Άρχισαν οι εγγραφές στις Ακαδημίες του Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας

Η διοικούσα επιτροπή του Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών στα αναπτυξιακά του τμήματα, οι προπονήσεις των οποίων θα διεξάγονται, υπό την αυστηρή εφαρμογή των μέτρων και πρωτοκόλλων υγειονομικού περιεχομένου για την ασφαλή αθλητική δραστηριότητα, στο 2ο Γυμνάσιο Βέροιας.
Στόχος μας είναι η δημιουργία ποιοτικών και δυνατών αναπτυξιακών τμημάτων, που μέσα από τη δουλειά, τις ηθικές αξίες και τα σωστά αθλητικά πρότυπα θα «χτίσει» πρωτίστως υγιείς αθλητές-αθλήτριες και ανθρώπους για την κοινωνία και τον τόπο μας.
Υπεύθυνος του οικοδομήματος των αναπτυξιακών τμημάτων του Φίλιππου Βέροιας και ειδικότερα του Παιδο-Εφηβικού τμήματος (αγόρια από 12-17 ετών), Δημήτρης Χριστοφορίδης, πολύπειρος περιφερειακός ομοσπονδιακός τεχνικός και πολύτιμο μέλος του τεχνικού επιτελείου της ανδρικής μας ομάδας.
Συνεργάτιδα του κ. Χριστοφορίδη θα είναι η Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑΑ του Δημοκρίτειου Θράκης και πρώην αθλήτρια του Ζαφειράκη Νάουσας, Δάφνη Γκιόρσου, που θα αναλάβει το τμήμα Μίνι για αγόρια και κορίτσια (από 8-12 ετών).
Οι μέρες των προπονήσεων των τμημάτων θα είναι Τρίτη-Πέμπτη-Κυριακή και θα διαρκούν 60 λεπτά.
Σας περιμένουμε, γονείς και παιδιά, στην πρώτη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου, στις 19.00 στο χώρο του 2ου Γυμνασίου Βέροιας (Πύρρου 13), όπου θα γνωριστούμε από κοντά και θα σας ενημερωθείτε γα το ακριβές πρόγραμμα των προπονήσεων και το μηνιαίο κόστος συμμετοχής.
Για εγγραφές και περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε στα εξής τηλέφωνα των αρμόδιων προπονητών:
Δημήτρης Χριστοφορίδης (Παιδικό-Εφηβικό, αγόρια 12-17 ετών ) 6974005196
Δάφνη Γκιόρσου, (ΜΙΝΙ αγόρια-κορίτσια, 8-12 ετών) 6986621129
Ελάτε λοιπόν στην οικογένεια του Φίλιππου Βέροιας να μάθετε, να παίξετε και να αγαπήσετε το όμορφο άθλημα του βόλεϊ και να φτάσουμε μαζί στα επόμενα χρόνια την ομάδα της πόλης μας ακόμη πιο ψηλά.
 
Δελτίο τύπου ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας