Συνδρομητική λειτουργία αναμετάδοσης αγώνων από τον ΖΑΟΝ

Τα γεγονότα που μας αλλάζουν, (Covid19),μας εισάγουν βίαια στην νέα εποχή . 
Ο ΖΑΟΝ ,το οφείλει στις νεαρές αθλήτριες του και στους γονείς τους  ,και προσαρμόζεται ώστε  να "μιλάει μαζί τους την ίδια σύγχρονη γλώσσα"
 
Από την Κυριακή 18/10 /2020  στις 12.00 το μεσημέρι με τον αγώνα K20: Z.Α.Ο.Ν- ΙΣΙΔΑ Ν.ΜΑΚΡΗΣ αρχίζει  η λειτουργία της συνδρομητικής λειτουργίας αναμετάδοσης αγώνων  μέσω  live streaming  από το κανάλι του Συλλόγου στο You Tube για την αθλητική περίοδο 2020/2021 και αφορά αγώνες Νεανίδων  και Κορασίδων
 
Η Διοίκηση  του ΖΑΟΝ ευχαριστεί θερμά τους γονείς των ομάδων  Κ20 ,Κ18 που αγκάλιασαν  αμέσως και  πρόθυμα την πρωτοβουλία, που μεταξύ άλλων επιτρέπει με ασφάλεια την  παρακολούθηση  των  αγώνων volley των παιδιών  τους, δεδομένης της κεκλεισμένων των θυρων διεξαγωγής των αγώνων.
 
Η λειτουργία αφορά, κατ αρχήν ,την αναμετάδοση των (7) αγώνων volley που θα διεξαχθούν στο Ζηρίνειο, και αρχικά αφορα στις ομάδες Κοριτσιών Κ20,Κ18.  ενώ υπάρχει πρόθεση να επεκταθεί και στις  άλλες ομάδες του Συλλόγου.
Είναι βεβαίως αυτονόητο ότι με το "πέρασμα" των ομάδων στη Β.Φάση θα υπάρξει μετάδοση του νέου κύκλου.
 
Το link των προγραμματισμένων αγώνων θα κοινοποιούνται εγκαίρως και στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook Z.A.O.N Κηφισιάς Official https://m.facebook.com/zaonkifisias/?local2=el 
 Zaon Volley Academies