Ο Δερμάτης ξανά στον Πανναξιακό

Ο Πανναξιακός ΑΟΝ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον καταξιωμένο προπονητή κ. Γιώργο Δερμάτη όπου αναλαμβάνει τις ακαδημίες του σωματείου.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

“Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Πανναξιακού Αθλητικού ομίλου Νάξου βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την συμφωνία με τον προπονητή Γιώργο Δερμάτη για την ανάληψη της αναγέννησης των ακαδημιών και των υποδομών του συλλόγου.

Η Επιστροφή του Γιώργου Δερμάτη στον Πανναξιακό ΑΟΝ μετά από έξι χρόνια σηματοδοτεί μία νέα αρχή αναφορικά με τις αθλητικές ακαδημίες του σωματείου μας.

Ο Γιώργος Δερμάτης εκτός από τις μεγάλες επιτυχίες που έχει στο βιογραφικό του έχει συνδέσει το όνομα του με τον Πανναξιακό ΑΟΝ καθώς ήταν από τους πρωτεργάτες για την ιστορική άνοδο του γυναικείου τμήματος στην Α1 volley league.

Ο Έλληνας προπονητής “δέθηκε” τόσο πολύ με τη Νάξο και τους ανθρώπους της, που έκτοτε επέλεξε να ζήσει μόνιμα στο νησί μας.
Με δεδομένη λοιπόν την αγάπη και το πάθος του για το βόλεϊ, είπε “ναι” σε αυτή τη νέα πρόκληση της καριέρας του, σε μία συνεργασία “ειδικών συνθηκών”.

Η αποδοχή της πρότασης μας από τον κ. Δερμάτη, μας τιμά ιδιαίτερα τόσο ως σωματείο αλλά και γενικότερα ως νησί καθώς οι γνώσεις και η εμπειρία του στο άθλημα της πετοσφαίρισης θα μεταφέρουν στα παιδιά μας τα απαραίτητα εφόδια για την συνέχεια τις αθλητικής τους καριέρας”.

Για τον Πανναξιακό ΑΟΝ
Γραφείο τύπου