Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ θα είναι παρών !!!!

Ο Εθνικός Πειραιά ανακοινώνει ότι θα συμμετάσχει και στα δύο επίσημα αναπτυξιακά πρωταθλήματα βόλεϊ (Κορασίδων & Νεανίδων) τα οποία θα διεξαχθούν φέτος το καλοκαίρι με κύριο στόχο την ανάδειξη πρωταθλητή και την διεκπεραίωση της διαδικασίας διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος  που οδηγεί στην μοριοδότηση των αθλητριών που θα διακριθούν, κατόπιν εισήγησης του Υπουργείου Αθλητισμού & της Γ.Γ.Α. και απόφασης της Ε.Ο.ΠΕ.
 Θυμίζουμε ότι πέρσι τέτοια εποχή ο όμιλος μας ήταν ο μόνος που είχε πάρει δημόσια θέση και είχε εκφράσει τις αντιρρήσεις του για την απόφαση της ομοσπονδίας να μην ολοκληρωθούν τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα (2019-2020), προβλέποντας τις σοβαρές συνέπειες και τα αδιέξοδα που θα προέκυπταν από την μη ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων, κυρίως για τις αθλήτριες και τους αθλητές με έτος γέννησης το 2004 και το 2003.
 
 Αισθανόμαστε δικαιωμένοι.
 
 Φέτος λοιπόν με τις ηλικιακές αλλαγές που έγιναν, εμείς ως Εθνικός δεν θα μπορούσαμε σε καμία περίπτωση να κάνουμε πίσω και να αρνηθούμε την επιθυμία των κοριτσιών μας (κυρίως όσων έχουν γεννηθεί το 2004) να έχουν συμμετοχή ως κορασίδες για τελευταία φορά, αφού λόγω της πανδημίας και των αποφάσεων, τους δόθηκε η ευκαιρία μέχρι σήμερα να παίξουν ως κορασίδες μόνο για…… μισή αγωνιστική σεζόν!
 
 Εμείς από την πλευρά μας, ως Εθνικός Πειραιά, τηρούμε από την πρώτη στιγμή στο έπακρο τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχουν οριστεί από τις ΚΥΑ φροντίζοντας η προπονητική δουλειά που γίνεται και θα γίνεται μέχρι την έναρξη των αγώνων να είναι προσαρμοσμένη στις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε αθλήτριας ώστε να είναι έτοιμη για αυτό το μίνι πρωτάθλημα που θα γίνει.
 
 Με τη σύμφωνη γνώμη των γονέων, αποφασίσαμε να λάβουμε μέρος στους πρωτόγνωρους για όλους αγώνες αυτής της σεζόν και στο πρωτάθλημα, σε μια προσπάθεια από μέρους μας να επέλθει κάποιου είδους ισορροπία για τις ηλικίες αυτές που έχουν αδικηθεί.
 
 Γνωρίζουμε ότι τα εμπόδια για τις ομάδες είναι πολλά και ο αριθμός των συμμετοχών δεν θα είναι μεγάλος, αλλά, ο Εθνικός είναι ένας Μεγάλος Αθλητικός Όμιλος και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να είναι απών….
 
 Όσον αφορά το «ηλικιακό μπαλάκι» των κοριτσιών του 2003, το πρώτο τους μέλημα είναι οι πανελλήνιες εξετάσεις και από εκεί και πέρα βλέπουμε…
 
 Η Δ.Ε. Βόλεϊ  του Εθνικού Πειραιά και ο Όμιλος έχει ως πρωταρχικό στόχο να  βρίσκεται πάντα δίπλα στα κορίτσια των αναπτυξιακών του τμημάτων καθώς και των ακαδημιών του και θα πράττει πάντα με γνώμονα  αυτό που χρειάζεται κάθε αθλήτρια για την βελτίωση της και την εξέλιξη της.
 
 Κυρίως όμως πράττει αυτό που πρέπει ώστε οι αθλήτριες, παιδιά και έφηβες, να μην απομακρυνθούν από τον αθλητισμό ούτε λόγω περιστάσεων, ούτε λόγω αποφάσεων, ούτε λόγω προφάσεων….
 
 
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.