Πανερυθραϊκός και ΑΕΚ στον τελικό Εφήβων της ΕΣΠΑΑΑ

Ξεκίνησε εχτές η τελική φάση του πρωταθλήματος Κ21 της ΕΣΠΑΑΑ.

Το final 4 διεξάγεται σε 2 Κυριακές στο κλειστό “Στέλιος Καλαϊτζής” στη Νέα Ερυθραία και συμμετέχουν η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Φοίβος Μελισσίων και ο διοργανωτής Πανερυθραϊκός.

Στα ημιτελικά χτες η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα του Παναθηναϊκού με 3-0 σετ. Η Ένωση είχε καλύτερη ψυχολογία και φάνηκε έντονα η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων από πλευράς αγωνιστικής κατάστασης σε ορισμένα σημεία του αγώνα καθώς παίκτες από τη βασική ομάδα της ΑΕΚ συμμετέχουν και στο ανδρικό τμήμα με αποτέλεσμα να έχουν περισσότερα παιχνίδια στα πόδια τους και να έχουν δέσει καλύτερα. Ο Παναθηναϊκός έκανε αρκετά λάθη και φάνηκε κουρασμένος ιδίως στο τρίτο σετ με τον Μάρκου να ξεχωρίζει και τον προπονητή Μπέλλο να μην έχει πολλές επιλογές από τον πάγκο.

IMG 6509

ΤΑ ΣΕΤ 25-18, 25-18, 25-19

ΑΕΚ (Χατζηαντωνίου) : Πετσιάς, Θεοδόσης, Τσαρούχας, Καβαρινός, Χαλίλης, Τσαμούδαλης, Θεοδοσίου (λ) / Σαμουήλης, Μάντζιος, Ιμπραχήμ

Παναθηναϊκός (Μπέλος) : Μάρκου, Αποστόλου, Σερεμέτης, Σωτηρόπουλος, Μαυρογένης, Φιλιππακόπουλος, Κωτσάκης (λ) / Κορδαλής Ι, Κορδαλής Ν.

Στο δεύτερο ημιτελικό ο Πανερυθραϊκός επικράτησε 3-0 του Φοίβου Μελισσίων. Η ομάδα των Μελισσίων “στρίμωξε” αρκετά στο πρώτο σετ τον Πανερυθραϊκό που προσπαθούσε να βρει στην αρχή τα πατήματά του κάνοντας λάθη, με τον Καναγκίνη Ε.να κάνει πολύ καλό παιχνίδι. Σταδιακά ο Πανερυθραϊκός ανέβασε απόδοση με τον Στόγια να βρίσκει καλή απόδοση και τελικά πήρε το πρώτο σετ 25-21. Η απόδοση της ομάδας έμεινε σταθερή και με καλό σερβίς κατάφερε να σημειώσει αρκετούς πόντους και ιδίως στο τρίτο σετ πήρε αρκετή διαφορά κι αυτό έδωσε το δικαίωμα στον Ουτζή να χρησιμοποιήσει από τα μέσα του σετ τη δεύτερη ομάδα αλλά και τον Μονδέλο να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του.

ΤΑ ΣΕΤ 25-21, 25-21, 25-19

Πανερυθραϊκός (Ουτζής) : Σουσούνης, Στόγιας, Ρεστέμης, Ζαρωτιάδης, Μπάος, Αδρακτάς, Φωλιάς (λ) / Ματζαβίνος, Φουμάκης (λ), Καλλιμάνης, Μωραϊτης, Καρύκας, Ρέππας

Φοίβος Μελισσίων (Μονδέλος): Κοσμάς, Ανδρινόπουλος, Καραγκίνης Α., Κορέν, Καναγκίνης Ε, Μέγγος, Μπορομπόκας (λ) / Χιώνης, Μπαλίνης, Πάνος, Σακκάς, Σαρρής

Την ερχόμενη Κυριακή στον μικρό τελικό ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει το Φοίβο και στον μεγάλο ο Πανερυθραϊκός την ΑΕΚ για τον τίτλο του πρωταθλητή.