Σχολή Διαιτησίας Πετοσφαίρισης Άμμου (Beach Volley)

Το Δ.Σ. του ΣΥ.Δ.ΠΕ. ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Βρίσκεται στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι, θα διεξαχθεί σχολή για νέους Διαιτητές Πετοσφαίρισης Άμμου (Beach Volley) διαδικτυακά, Σάββατο και Κυριακή 5-6 Ιουνίου 2021 ( το ακριβές πρόγραμμα με τις ώρες της σχολής θα ανακοινωθεί έγκαιρα)
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι ν’ αποστείλουν ένα απλό κείμενο στο e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. του συνδέσμου, το οποίο θα θεωρηθεί και ως Αίτηση Συμμετοχής, που να αναφέρει ότι : Ενδιαφέρομαι να συμμετάσχω στη συγκεκριμένη σχολή διαιτησίας Πετοσφαίρισης Άμμου, που θα διεξαχθεί διαδικτυακά το Σάββατο και την Κυριακή 5-6 Ιουνίου 2021.
Η αποστολή του κειμένου που θα δηλώνει τη πρόθεση συμμετοχή σας, στη διαδικτυακή σχολή διαιτησίας Πετοσφαίρισης Άμμου, θα πρέπει να γίνει από το προσωπικό σας e-mail, στο οποίο μερικές ώρες πριν ξεκινήσει η σχολή, θα σταλεί το link, το οποίο θα σας επιτρέψει να μπείτε στο δωμάτιο του καθηγητή και να παρακολουθήσετε τη σχολή.
ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
1. ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ – ΑΠΟΦΟΙΤΗ ΛΥΚΕΙΟΥ
2. ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟ 55ο ΕΤΟΣ ΗΛΙΚΙΑΣ
Για τη συμμετοχή στη σχολή Διαιτησίας Άμμου και πριν ξεκινήσει η σχολή, θα πρέπει να έχετε στείλει την Αίτηση Συμμετοχής στο e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και να έχετε καταθέσει παράβολο συμμετοχής αξίας 5 € (πέντε ευρώ), στον τραπεζικό λογαριασμό του Συνδέσμου ο οποίος είναι:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
IBAN: GR6301102260000022629624119
Μετά το τέλος της σχολής και για τη παραλαβή των διπλωμάτων σας , οι συνάδελφοι θα πρέπει να καταθέσουν στο Σύνδεσμο Διαιτητών Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου ταχυδρομικά ( θα σας σταλεί η διεύθυνση έγκαιρα) ή με e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , τα ακόλουθα.
1. ΦΩΤΟΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΣΤ. ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ Η" ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟΥ,
2. ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ Η" ΤΙΤΛΟΥ ΣΠΟΥΔΩΝ,
3. ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟ (για τη παραλαβή των διπλωματών)
Για οποιαδήποτε πληροφορία επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα :
ΧΑΝΔΡΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 6949-120123
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.