Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"Σάρωσαν" οι Ελληνίδες της Αμερικής!

Απολογισμός της χρονιάς 2020-21 για τις Ελληνίδες της Αμερικής!

Φάκη, η πρώτη Ελληνίδα που φτάνει στις ELITE 8! Μπάκα, διακρίσεις σε σάλα και άμμο.

Αλεξάκου, τα σάρωσε όλα και φέτος!


Χρονιά όνειρο για την τελειόφοιτη Φάκη, που θα συνεχίσει το μεταπτυχιακό της στο πανεπιστήμιο του San Diego, αφού κατάφερε να είναι η πρώτη Ελληνίδα που έφτασε στις 8 καλύτερες ομάδες της Αμερικής με το πανεπιστήμιο του Pitt! Ασύλληπτη Μπάκα, στην ίδια σεζόν αγωνίζεται σε σάλα και άμμο και διακρίνεται ως η κορυφαία παντού! Δεν έχουν τέλος οι προσωπικές διακρίσεις για Αλεξάκου που έγινε μέλος της λέσχης των  1000-επιθέσεων για την κόκκινη θύελλα!


Ζωή Φακή
Ιστορία έγραψε την 5η της χρονιά η Φάκη στο Pitt συμμετέχοντας σε 24 από τους 24 αγώνες και καταφέρνοντας να φτάσει με την ομάδα της μία ανάσα από το Φ4 των τελικών του NCAA D1 Volleyball, και να γίνει η πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που φτάνει στις Ελίτ 8 ομάδες του βόλεϊ στην Αμερική! Η Αθηναία ακραία, θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Αμερικανικό πρωτάθλημα με την ομάδα του San Diego, όπου και θα ολοκληρώσει το μεταπτυχιακό της στο Global Business. Η Ζωή βοήθησε σημαντικά την ομάδα της κυρίως από την γραμμή του σερβίς και στην πίσω ζώνη. Πιο συγκεκριμένα, η Φάκη σημείωσε 23 τελειωμένες επιθέσεις, 9 ασίστ, 10 άσσους, 41 άμυνες και 4 συνολικά μπλοκ. Τις καλύτερες τις εμφανίσεις είχε στους αγώνες εναντίον των Syracuse, Boston College και Minnesota όπου είχε ένα double double 10 τελειωμένων επιθέσεων με 13 άμυνες, 4 ασίστ και 3 άσσους αντίστοιχα. Μάλιστα οι 4 ασίστ και οι 3 άσσοι είναι προσωπικό ρεκόρ για την ίδια  σε δύο από τους σημαντικότερους αγώνες της σεζόν. 


Έλενα Μπάκα
Η Μπάκα μέσα σε μία σεζόν, αγωνίστηκε σε δύο αθλήματα και διακρίθηκε τόσο στη σάλα όσο και στην άμμο πράγμα που καμία Ελληνίδα αθλήτρια δεν έχει καταφέρει να κάνει ως τώρα. Κατάφερε να κερδίσει τη θέση της στην πρώτη ομάδα του All-WCC σε σάλα και άμμο για την φετινή σεζόν. 

ΣΑΛΑ
Η Έλενα Μπάκα ήταν εξαιρετική φέτος για το St. Mary’s College, καθώς πρωταγωνίστησε σε πολλές κατηγορίες και ήταν μια εύκολη επιλογή για να πάρει δίκαια θέση στην ομάδα του All-WCC. Απέδειξε ότι επάξια είχε ψηφιστεί στην Preseason All-WCC  Team, καθώς έφτασε τις 194 επιθέσεις τη φετινή σεζόν για να οδηγήσει το Saint Mary's με ποσοστό 3,08 τελειωμένων επιθέσεων  ανά σετ. Ήταν επίσης ηγέτης της ομάδας σε άσους φτάνοντας τους 25, και τερμάτισε δεύτερη στις άμυνες με 161, μόλις τρεις πίσω από την καλύτερη της ομάδα της. 11 φορές φέτος, η Θεσσαλονικιά Ακραία τερμάτισε με περισσότερες από 10 τελειωμένες επιθέσεις, συμπεριλαμβανομένων σε καθέναν από τους πέντε τελευταίους αγώνες της χρονιάς. Δύο φορές ισοβάθμισε το ατομικό της ρεκόρ στις επιθέσεις, φτάνοντας τις 17 (εναντίον των LMU και Santa Clara) ενώ κατάφερε να φτάσει στην 11η θέση των καλύτερων επιθετικών της περιφέρειας  και στην 4η θέση των σέρβερ με τους 25 άσους της.

ΑΜΜΟ
Η πρωτομαγιά σήμανε το τέλος του Πρωταθλήματος Beach Volley για την σεζόν του 2020-2021 για τις Saint Mary’s Gaels. Οι αθλήτριες από την Καλιφόρνια χρειαζόντουσαν 3 νίκες για να στεφθούν πρωταθλήτριες της άμμου στην περιφέρεια του WCC. Όλα πήγαιναν βάση σχεδίου ενάντια στον πρώτο τους αντίπαλο, το Pacific, τους οποίους κέρδισαν εύκολα με 5-0. Το ζευγάρι Μπάκα- Κόουελ έκανε εκπληκτική εμφάνιση και κατατρόπωσαν το αντίπαλο ζευγάρι 2-0 (21-7, 21-11). Δυστυχώς, οι Gaels δεν κατάφεραν να επικρατήσουν ενάντια στο Pepperdine από το οποίο και έχασαν 4-1 με τις Μπάκα και Κόουελ να χάνουν 2-0 (21-15, 21-13). Έτσι, οι Saint Mary’s Gaels τερμάτισαν στην τρίτη θέση στο πρωτάθλημα τους για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Με το ζευγάρι της την Chandler Cowell κατάφεραν μετά από σκληρή δουλειά να βρεθούν στην πρώτη θέση  για τους Gaels. Κατά τη διάρκεια της σεζόν στην άμμο ήταν ανάμεσα στο τέσσερα καλύτερα ζευγάρια του πανεπιστημίου της, παραμένοντας στην πρώτη θέση για 9 συνεχόμενες αγωνιστικές. Συνολικά το ζευγάρι Μπάκα/ Cowell, είχε 11-8 νίκες πετυχαίνοντας τις τρίτες περισσότερες νίκες μεταξύ οποιουδήποτε ζεύγους των Gaels. Στη διάρκεια της σεζόν η Μπάκα κέρδισε παιχνίδια ενάντια σε κορυφαίους αντιπάλους, όπως το Νο.12 Stanford και Νο.11 Pepperdine.


Ευφροσύνη Αλεξάκου
Μία εξαιρετική πορεία χάραξε η Αλεξάκου του St. John’s για την σεζόν του 2020-2021. Η τριτοετής ακραία συμμετείχε και στους 14 αγώνες  της χρονιάς, προσφέροντας στην ομάδα της 10 νίκες και την πρώτη θέση στην περιφέρεια της BIG EAST μετά το τέλος της κανονικής περιόδου. 

Η Αλεξάκου σημείωσε 197 τελειωμένες επιθέσεις τη φετινή χρονιά και έφτασε στις 1000 τελειωμένες επιθέσεις! Πήρε 5 άσσους, έβγαλε 129 άμυνες και έδωσε 8 ασίστ, ενώ είχε και 19 μπλοκ! Συνολικά πήρε  213.5  πόντους και δικαιωματικά της απένειμαν το βραβείο της παίκτριας της χρονιάς για την BIG EAST.

Το καλύτερο της παιχνίδι το έκανε ενάντια στο Villanova στις 10 Μαρτίου όπου είχε 21 τελειωμένες επιθέσεις ενώ στις 26 Φεβρουαρίου ενάντια στο UCONN έβγαλε 17 άμυνες. 

7 φορές την φετινή σεζόν έφτασε σε double-doubles, ενώ είχε 2.74 άμυνες ανά σετ. Η Αλεξάκου μαζί με τις Hui Ping Huang και Wioleta Leszczynska, είναι οι μόνες αθλήτριες στην ιστορία του St. John's που έλαβαν την κορυφαία διάκριση του πρωταθλήματος.

Η Ευφροσύνη Αλεξάκου σύμφωνα με ανακοίνωση της Αμερικανικής Ένωσης Προπονητών Βόλεϊ επελέγη στην ομάδα  της AVCA Division I All-America Honorable Mention team, για την Άνοιξη του 2021. 

Αυτό σηματοδοτεί τη δεύτερη τιμητική διάκριση της Αλεξάκου για την καριέρα της αφού έλαβε το ίδιο βραβείο και ως πρωτοετής το 2018. Γίνεται η 14η παίκτρια στην ιστορία του προγράμματος που κέρδισε το  All-America.

Η Θεσσαλονικιά Ελληνίδα ηγήθηκε της BIG EAST με 4.19 τελειωμένες επιθέσεις και 4.54 πόντους μέσο όρο ανά σετ για την φετινή σεζόν. Με αυτά τα στατιστικά έφτασε στην 2η θέση για την περιφέρεια της και στην 38η θέση όλης της χώρας.

Η Αλεξάκου κέρδισε την τρίτη συνεχόμενη επιλογή της στην  ομάδας του All-BIG EAST Tournament αυτή τη σεζόν, με  13 τελειωμένες επιθέσεις στον ημιτελικό της BIG EAST  εναντίον του Marquette.

Η Αλεξάκου ανακηρύχθηκε  BIG EAST Preseason Player of the Year στις 20 Ιανουαρίου. Έγινε μέλος της λέσχης 1000-kill του Red Storm στις 13 Μαρτίου με τη νίκη τεσσάρων σετ της ομάδας επί του Seton Hall, και σήμερα κατατάσσεται στην ένατη θέση στη λίστα των καλύτερων επιθετικών όλων των εποχών του προγράμματος με 1.167 επιθέσεις.


Αριάδνη Καθάριου
H τριτοετής Θεσσαλονικιά Αριάδνη Καθάριου, είχε άλλη μία καταπληκτική χρονιά με το St. John’s. Έπαιξε σε 48 σετ και είχε 60 τελειωμένες επιθέσεις, 8 ασίστ, 9 άσσους, 26 άμυνες και 60 μπλοκ. Συνολικά χάρισε στην κόκκινη θύελλα 101 πόντους!

Επιλέχθηκε ως η καλύτερη  αμυντική παίκτρια της εβδομάδας δύο φορές αυτή την άνοιξη, ενώ βοήθησε την κόκκινη θύελλα να πάρει τα ηνία της περιφέρειας  σε μπλοκ, καταγράφοντας 13 kill μπλοκ (1,86 ανά σετ)στις δύο νίκες των Johnnies εναντίον του Providence στις 19 και 21 Μαρτίου. Στις 19/3 εναντίον του Providence ήταν και η καλύτερη φετινή της εμφάνιση με 12.5 πόντους, 6 μπλοκ, 6 επιθέσεις , 3 άσσους και 1 ασίστ.


‘Έλενα Λεονταρίδου
Γλυκόπικρη γεύση αφήνει η φετινή χρονιά για το Providence της Λεονταρίδου αφού μετά από 22 χρόνια προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Big East Tournament όμως δεν μπόρεσαν να πάνε λόγω κρουσμάτων Covid. Παρ ’όλα αυτά, η Ελληνίδα κεντρικός έπαιξε σε 8 από τους 10 αγώνες, συμμετέχοντας σε 31 σετ. Η Λεονταρίδου ξεχώρισε στο δεύτερο της έτος αφού σημείωσε 41 τελειωμένες επιθέσεις, 4 άσσους, 6 ασίστ, 8 άμυνες, 30 μπλοκ, και 64 συνολικούς πόντους! Αξιοσημείωτες είναι οι καλύτερες της εμφανίσεις ενάντια στο UConn στις 12 Μαρτίου όπου τελείωσε 12 επιθέσεις καθώς και το παιχνίδι της ενάντια στο Bryant στις 14 Φεβρουαρίου όπου σημείωσε 10 εκπληκτικά μπλοκ! 


Φαίη Μπακοδήμου
Σε μία δύσκολη χρονιά το πανεπιστήμιο του Towson κατάφερε να μείνει όρθιο και να κατακτήσει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν το πρωτάθλημα της CAA Conference, με την Ελληνίδα ακραία να πρωταγωνιστεί παίζοντας σε όλα τα παιχνίδια ως βασική, κερδίζοντας 63 πόντους στα  22 σετ που αγωνίστηκε, με 51 επιθέσεις, 6 άσσους, 65 άμυνες, 11 μπλοκ και 2 ασίστ. 


Έλενα Καρακάση
Σε 58 από τα 59 σετ της χρονιάς συμμετείχε η Έλενα Καρακάση του Syracuse University! Συνολικά η πασαδόρος είχε 51 πόντους που απαρτίζοταν από 35 τελειωμένες επιθέσεις, 467 ασίστ, 5 άσσους, 112 άμυνες και 19 μπλοκ.  Τις καλύτερες τις εμφανίσεις τις είχε εναντίον του Clemson όπου σημείωσε 5 τελειωμένες επιθέσεις και 1 άσσο, στον αγώνα εναντίον του Pittsburgh είχε 51 ασίστ, στον αγώνα με το North Carolina είχε 17 άμυνες, προσωπικό ρεκόρ και για την ίδια στα 3 έτη που εκπροσωπεί το SU, και 4 συνολικά μπλοκ στον αγώνα με το Virginia Tech.  


Αριστέα Τοντάι
Σε 47 σετ από τους 18 συνολικούς αγώνες παρουσιάστηκε η Αριστέα Τοντάι του North Carolina. 44 τελειωμένες επιθέσεις, 3 ασίστ, 15 άσσους, 21 άμυνες και 40 μπλοκ για την τεταρτοετή κεντρικό την σεζόν του 2020-2021 με συνολική απόδοση 80.5 πόντων! Ανάμεσα στις 14 αγωνιστικές που συμμετείχε, η Τοντάι έλαμψε σε 3: στις 27 Μαρτίου εναντίον του Florida State με 6 τελειωμένες επιθέσεις και 1 ασίστ, στις 6 Μαρτίου εναντίον του Clemson με 15 πόντους, 6 άσσους και 6 μπλοκ και τέλος στην αγωνιστική με το Notre Dame όπου σημείωσε 8 άμυνες. Η Τοντάι τελειώνει την καριέρα της με συμμετοχή σε 225 σετ για το North Carolina και 75 για το Coastal Carolina. Καλύτερες εμφανίσεις είχε στους εξής αγώνες:

-14 τελειωμένες επιθέσεις ως δευτεροετής εναντίον του Oklahoma

-16 πόντους ως δευτεροετής εναντίον του Oklahoma

-6 άσσους ως τεταρτοετής εναντίον του Clemson

-8 άμυνες ως τεταρτοετής εναντίον του Notre Dame

-8 μπλοκ ως δευτεροετής εναντίον του Florida State


Λυδία Αδάμ
Σε 14 από τους 17 αγώνες συμμετείχε η Λυδία Αδάμ του NC State, όπου είχε σεζόν και το φθινόπωρο του ‘20 αλλά και τον χειμώνα του ‘21. Η Αδάμ είχε 72 τελειωμένες επιθέσεις, 1 ασίστ, 19 άμυνες και 8 μπλοκ σε 41 σετ με 76 συνολικούς πόντους. Πιο συγκεκριμένα, στον αγώνα με την Virginia είχε 5 άμυνες και 11 πόντους από επίθεση, αριθμός ρεκόρ για την Αμερικάνικη πορεία της, ενώ στην αγωνιστική με το Duke είχε 2 συνολικά μπλοκ.  


Δήμητρα Τζιαρλή
Εμφάνιση σε 11 από τους 13 αγώνες έκανε η Δήμητρα Τζιαρλή του Cincinnati University, που ενώ ακαδημαϊκά τελειώνει την 3η της χρονιά έχει ακόμα 2 χρόνια eligibility να εκπροσωπήσει το πανεπιστήμιο της. Με 13 τελειωμένες επιθέσεις, 2 ασίστ, 15 άμυνες και 10 μπλοκ ολοκληρώνει την φετινή σεζόν, δείχνοντας τι πρόοδο έκανε σε σύγκριση με πέρυσι. Τις καλύτερες εμφανίσεις της τις είχε εναντίων των Xavier με 4 τελειωμένες επιθέσεις, Illinois State με 2 ασίστ και 4 άμυνες, Northern Kentucky με 4 πόντους και τέλος με το Temple University με 3 συνολικά μπλοκ. 


Στέλλα Γκιούρδα 
Από την πρώτη της κιόλας χρονιά η Στέλλα Γκιούρδα όχι μόνο κατάφερε να πάρει των τίτλο των πρωταθλητών της AAC αλλά έδωσε και το παρόν στον 1ο γύρο του NCAA Tournament. Η Γκιούρδα συμμετείχε σε 8 σετ αυτήν την σεζόν παίρνοντας μέρος σε πολύ σημαντικούς και κρίσιμους αγώνες, όπως τον δύσκολο αγώνα με το Tulane που με την νίκη τους οι UCF Knights προκρίθηκαν στον τελικό της AAC. Μάλιστα οι 4 από τους 5 συνολικούς αγώνες που συμμετείχε ήταν νίκες! Πιο συγκεκριμένα, η Στέλλα είχε 6 τελειωμένες επιθέσεις από τις 10 προσπάθειες και 1 άμυνα.   


Κατερίνα Παπάζογλου
Τέλος η Αμερικάνικη ζωή και για την Κατερίνα Παπάζογλου, αφού η Ελληνίδα ακραία του Temple University ολοκλήρωσε την θητεία της και πλέον αποφοιτεί. Την σεζόν του 2020-21 η Κατερίνα συμμετείχε σε 47 σετ σημειώνοντας 145 συνολικούς πόντους, 123 από επίθεση, 14 από την γραμμή του σερβίς και 8 από το φιλέ με 18 συνολικά μπλοκ. Επίσης είχε 11 ασίστ, 128 άμυνες και 4 double-double. Τρομερή εμφάνιση έκανε με το East Carolina όπου σημείωσε 17 τελειωμένες επιθέσεις και 19 συνολικούς πόντους, αλλά και εναντίων του Houston όπου είχε 21 άμυνες.Η Παπάζογλου τελειώνει την καριέρα της με συμμετοχή σε 95 αγώνες και 315 σετ. Καλύτερες εμφανίσεις είχε στους εξής αγώνες:

-22 τελειωμένες επιθέσεις ως τριτοετής εναντίον του UConn

-22.5 πόντους ως τριτοετής εναντίον του UConn

-5 άσσους ως τεταρτοετής εναντίον του USF

-27 άμυνες ως δευτεροετής εναντίον του Indiana

-4 μπλοκ ως πρωτοετής εναντίον του SMU


Μαρκέλλα Λαναρά
Σε 39 σετ από τους 10 αγώνες συμμετείχε η πρωτοετής Μαρκέλλα Λαναρά του George Washington University! Πιο συγκεκριμένα η κεντρικός σημείωσε 29 τελειωμένες επιθέσεις, 21 άμυνες, 7 άσσους και 3 ασίστ για την σεζόν του 2021 με συνολική απόδοση 49.5 πόντων τερματίζοντας 6η στην ομάδα της και 3η με 13.5 μπλοκ! Τις καλύτερες εμφανίσεις της τις είχε εναντίων των La Salle στις 19 Φεβρουαρίου με την κεντρικό να σκοράρει το πρώτο της double-digit με 11 άμυνες και 2 ασίστ, ενώ στην αγωνιστική με το Fordham στις 6 Μαρτίου είχε 10.5 πόντους, 6 τελειωμένες επιθέσεις, 3.5 μπλοκ! 


Χρυσάνθη Σταματίου 
Τελείωσε την θητεία της και η Χρυσάνθη Σταματίου του Bellarmine University! Πολύ καλά εξελίχθηκε η χρονιά για τη Χρυσάνθη, αφού συμμετείχε σε 54 σετ από τους 17 αγώνες,  έχοντας 119 τελειωμένες επιθέσεις, 4 ασίστ, 8 άσσους, 121 άμυνες και 6 μπλοκ με συνολική απόδοση 133 συνολικούς πόντους! Ανάμεσα στις 17 αγωνιστικές που συμμετείχε, τις καλύτερες εμφανίσεις είχε σε 4 αγωνες: στις 30 Ιανουαρίου εναντίον του Xavier σημείωσε το πρώτο double digit της φετινής της χρονιάς με 15 τελειωμενες και συνολικά 15 πόντους, στις 7 Μαρτίου εναντίον του North Alabama ακόμα ένα double digit με 17 άμυνες και 1 ασίστ, στις 13 Μαρτίου εναντίον Liberty είχε 2 άσσους και εναντίον του Kennesaw St. στις 14 Φεβρουαρίου με 2 συνολικά μπλοκ! Η Σταματίου τελειώνει την καριέρα της με 172 σετ και με την φανέλα του Cincinnati για τις χρονιές 2017-2019. Τι καλύτερες εμφανίσεις είχε: ως πρωτοετής εναντίον Utah με πρώτο double digit 12 τελειωμένες επιθέσεις, με το Texas State σημείωσε career high με 4 μπλοκ, double-double εναντίον Illinois State με 12 τελειωμένες επιθέσεις και 15 άμυνες, και 13 άμυνες με Tulsa. Ως δευτεροετής εναντίον Uc Santa Barbara με 15 άμυνες και 3 ασίστ και 9 άμυνες εναντίον του ETC. Τέλος ως τριτοετής, εναντίον Indiana State με 5 τελειωμένες επιθέσεις και 2 άσσους και εναντίον NKU με 4 άμυνες και 3 μπλοκ. 


Ιωάννα Χαριτωνίδη
Μία απογοητευτική χρονιά για το UTRGV της Χαριτωνίδη έφτασε στο τέλος της αφού κατάφεραν να κερδίσουν 2 στους 15 αγώνες. Η Χαριτωνίδη αγωνίστηκε φορώντας διαφορετική φανέλα, στους περισσότερους αγώνες. Η Ελληνίδα λίμπερο συμμετείχε σε 30 σετ από τους 15 αγώνες και σημείωσε 12 ασίστ, 2 άσσους, 56 άμυνες, και 2 πόντους. Το καλύτερο της παιχνίδι το έκανε ενάντια στο UTSA στις 22 Ιανουαρίου σε ένα ντέρμπι που έφτασε στα 5 σετ! Η Χαριτωνίδη βοήθησε την ομάδα της σαν λίμπερο βγάζοντας 13 άμυνες, 4 ασίστ, και παίρνοντας 1 πόντο.


Εύα Αθανασιάδου 
Εμφάνιση σε 7 από τους 18 αγώνες έκανε η Εύα Αθανασιάδου του Saint Louis University. Η δευτεροετής πασαδόρος ολοκλήρωσε την φετινή σεζόν με 15 ασίστ, 6 άμυνες και 1 ασσο! Την καλύτερη της εμφάνιση έκανε εναντίων του VCU στις 19 Μαρτίου σημειώνοντας 5 ασίστ και 3 άμυνες.


Ζωή Σερόλλι-Ηρώ Χούντα 
Θετικό ήταν το πρόσημο και για  Ζωή Σερόλλι και η Ηρώ Χούντα του University of Wisconsin -Green Bay! Πιο συγκεκριμένα η Ηρώ Χούντα ολοκλήρωσε την σεζόν με συμμετοχή σε 33 σετ από τους 16 αγώνες, σημειώνοντας 61 τελειωμένες επιθέσεις, 50 άμυνες, 9 άσσους, 5 μπλοκ και 2 ασίστ με συνολική απόδοση 75.0 πόντων! Τις καλύτερες εμφανίσεις της έκανε στις 9 Μαρτίου εναντίων του UIC με 10 τελειωμένες επιθέσεις, εναντίων του IUPUI στις 1 Φεβρουαρίου με 13 πόντους και 3 άσσους, 11 άμυνες και 3 μπλοκ εναντίων Wright St. στις 22 Μαρτίου. Από την άλλη η Ζωή Σερόλη ολοκλήρωσε την σεζόν παίρνοντας μέρος σε 35 σετ από τους 16 αγώνες, σημειώνοντας 24 τελειωμένες επιθέσεις, 74 άμυνες, 7 άσσους, 5 ασίστ και 0.5 μπλοκ! Τις καλύτερες εμφανίσεις της είχε εναντίων του Oakland στις 23 Φεβρουαρίου με 8 τελειωμένες επιθέσεις και 9 πόντους, εναντίων Northern Kentucky με 22 άμυνες και 3 άσσους!


Γεωργία Τσελέπη- Όλγα Ζαμπάτη
Συμμετοχή σε 3 από τους 8 αγώνες είχε η Γεωργία Τσελέπη και 2 αγώνες για την Όλγα Ζαμπάτη του Quinnipiac. Συγκεκριμένα η Γεωργία Τσελέπη σημείωσε σε 9 σετ 23 τελειωμένες επιθέσεις, 11 άμυνες, 3 ασίστ και 1 άσσο με συνολική απόδοση 28.0. Καλύτερες εμφανίσεις για την φετινή  σεζόν είχε εναντίων του Fairfield στις 28 Μαρτίου όπου σημείωσε 13 τελειωμένες επιθέσεις, 3 άσσους, 1 ασίστ και 16.5 πόντους αλλά και εναντίον του Canisius στις 1 Απριλίου με 6 άμυνες και 1 μπλοκ. Όσο για την Όλγα Ζαμπάτη είχε 7 τελειωμένες επιθέσεις και 5 άμυνες σε συνολικά 3 σετ με απόδοση 7.0. καλύτερες εμφανίσεις είχε εναντίων του Iona στις 19 Μαρτίου, σημειώνοντας 4 τελειωμένες επιθέσεις και 4 πόντους και εναντίων του Fairfield με 3 άμυνες. 


Ελισάβετ Παπαγεωργίου
Σε 47 σετ από τους 16 συνολικούς αγώνες έδωσε παρών η πρωτοετής Ελισάβετ Παπαγεωργίου του Eastern Illinois University! Πιο συγκεκριμένα η Ελληνίδα διαγώνιος για την σεζόν του 2020-2021 σημείωσε 8 τελειωμένες επιθέσεις, 7 άσσους, 1 μπλοκ και 28 άμυνες. Η καλύτερη της εμφάνιση ήταν αυτή στις 8 Φεβρουαρίου εναντίον του Morehead St. με 5 άμυνες, 3 τελειωμένες επιθέσεις, 0,5 μπλοκ,


Ναυσικά Παπαβασιλείου
Εμφάνιση σε 37 σετ από τους 11 αγώνες έκανε η δευτεροετής διαγώνιος Ναυσικά Παπαβασιλείου για το Mount Olive! Πιο συγκεκριμένα η Ελληνίδα διαγώνιος για την σεζόν του 2021 σημείωσε συνολικά 48 τελειωμένες επιθέσεις, 3 ασίστ, 15 άμυνες και 6.5 μπλοκ!  Η καλύτερη της εμφάνιση ήταν αυτή ενάντια του Converse College στην προημιτελική φάση του Conference Carolinas Championship με 6 τελειωμένες επιθέσεις και 5 άμυνες. Να σημειωθεί πως βρέθηκε στο νούμερο 23 στην κατηγορία Hitting % της Conference Carolinas με 42 τελειωμένες επιθέσεις!


Μαριαλένα Μπαμπίρη 
Σε 48 σετ από τους 20 αγώνες συμμετείχε η Μαριαλένα Μπαμπίρη του Lyon College! Η Ελληνίδα κεντρικός σημείωσε συνολικά για την σεζόν του 2021, 76 τελειωμένες επιθέσεις, 8 ασίστ, 16.5 μπλοκ και 39 άμυνες. Η καλύτερη της εμφάνιση ήταν αυτή  ενάντια στο William Baptist στις 1 Απριλίου με 14 τελειωμένες επιθέσεις και 1.5 μπλοκ.


Σταυρούλα Παπάζογλου
Σε 9 αγώνες έδωσε το παρόν η Σταυρούλα Παπάζογλου με το Odessa College. Η Σταυρούλα στην πρώτη της χρονιά , εκτός από τις 34 συνολικές νίκες, συνέβαλε σημαντικά στο να πάρουν οι Wranglers τον τίτλο περιφέρειας και να προκριθούν στο εθνικό τουρνουά της NJCAA D1 ως νούμερο 2 της χώρας! Η Παπάζογλου συμμετείχε σε 14 σετ σημειώνοντας 14 τελειωμένες επιθέσεις, 18 άμυνες και 3 συνολικά μπλοκ. 

https://nomosllc.com/

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.