Άρχισαν τα τουρνουά vintage για την ΕΣΠΕΔΑ

Για 5η συνεχόμενη χρονιά η Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. διοργανώνει αγώνες για φίλους του βόλεϊ που δεν αγωνίζονται σε επίσημα πρωταθλήματα με ηλικία από 20 ετών και πάνω.

Μετά τον προγραμματισμό των αγωνιστικών πρωταθλημάτων μας αγωνιστικής περιόδου 2017-18, ήρθε η ώρα για τους λάτρεις του βόλεϊ να νιώσουν και αυτοί την απόλαυση της συμμετοχής στο ομαδικό αυτό άθλημα, αναζητώντας μία διέξοδο από τα καθημερινά προβλήματα της εποχής με τη συμμετοχή τους στα “vintage”.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής (έως και 11/10/2017) για όσους ενδιαφέρονται υπάρχουν στο site της Ένωσηςwww.espeda.grενότητα «Προκηρύξεις» υποενότητα “vintage” και στα γραφεία της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α. στα τηλ.2109402078, 2109400687. Τα vintage τουρνουά θα ξεκινήσουν με τις ομάδες ανδρών και γυναικών και στην πρωταθλήτρια ομάδα ανδρών και γυναικών αντίστοιχα θα δοθούν ως επιβράβευση της προσπάθειας πέραν κυπέλλου και μεταλλίων πέντε αγωνιστικές μπάλες δώρο. Μετά την ολοκλήρωση των vntage ανδρών και γυναικών θα ακολουθήσει το vintage μεικτές ομάδες.
Ελάτε να ξεπεράσουμε τα σύνορα της Ένωσης με συμμετοχές από όλη την Αττική και όχι μόνο απολαμβάνοντας τη μαγική ατμόσφαιρα της αθλητικής συνύπαρξης και να φέρουμε σε επαφή όσο περισσότερο κόσμο γίνεται με το άθλημα του βόλεΪ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ώρα κλήρωσης για την ΕΣΠΕΔΑ Αποτελέσματα ΕΣΠΑΑΑ »