Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με 14 στα 14 πρωταθλήτρια η Βάρη - MVP η Αλεξάνδρα Σκόρδου

Η ομάδα της Βάρης μετά από μία πολύ επιτυχημένη πορεία, πρώτευσε αήττητη στον Α’ γύρο του Πρωταθλήματος Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ Vintage της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α έχοντας επιτύχει ένα σερί από 14 νίκες σε ισάριθμους αγώνες (συλλέγοντας 41 βαθμούς) και μαζί με τις υπόλοιπες 3 φιναλίστ, την ΑΓ. ΒΑΡΒΑΡΑ (με 35 βαθμούς), την Α.Ε.Γ. ΑΙΞΩΝΗ (με 31 βαθμούς) και την Α.Σ.Π.Ε ΙΩΝΕΣ Ν.ΙΩΝΙΑΣ (με 20 βαθμούς), συμμετείχε στο Final 4 της διοργάνωσης που διεξήχθη στις 22 & 23 Φεβρουαρίου, στο Κλειστό Γυμναστήριο της Βάρης υπό της Αιγίδα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.


Σους δύο ημιτελικούς που διεξήχθησαν το Σάββατο 22/2 ο ΑΟ Βάρης επεβλήθη της ομάδας των Ιώνων με 3-1 σετ και η ομάδα της Αιξωνής νίκησε την Αγία Βαρβάρα με 3-1 σετ.
Στον Μεγάλο τελικό, στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο, η ομάδα της Βάρης έκανε ένα κακό ξεκίνημα με προβλήματα στο μπλόκ και στην άμυνα δίνοντας το προβάδισμα στην Αιξωνή με 0-2 σετ (15-25, 21-25). Όμως στο 3ο σετ έγινε η ανατροπή, με την Βάρη να βελτιώνει την άμυνα και τις επιθέσεις της, κερδίζοντας σχετικά άνετα τα επόμενα δύο σετ 25-15, 25-23) ενώ στο τάι μπρέικ επιβλήθηκε με σκορ 15-7!!! Πανηγυρίζοντας τη κατάκτηση του Πρωταθλήματος.
MVP αλλά και καλύτερη επιθετική αναδείχτηκε η Αλεξάνδρα Σκόρδου της Βάρης η οποία στα 3 τελευταία σετ του Μεγάλου τελικού ήταν «άπιαστη», χωρίς βέβαια να υστερούν και οι υπόλοιπες οι οποίες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.
Στον Μεγάλο Τελικό παρευρέθη και ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, η Δημοτική Σύμβουλος Μαίρη Κανέλλου καθώς και ο Πρόεδρος της ΕΣΠΕΔΑ κος. Γιώργος Κογκαλίδης και μέλη του ΔΣ της Ένωσης.
Η σύνθεση της ομάδας μας:
ΑΟ ΒΑΡΗΣ (ΓΡΙΣΠΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ): ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΛΥΔΙΑ (αρχηγός), ΖΑΓΚΛΑΚΟΥΤΗ ΑΡΤΕΜΙΣ, ΚΟΡΩΝΙΑ ΜΑΡΙΝΑ ΣΚΟΡΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΣΤΑΜΟΥΛΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ, , ΤΡΙΒΟΥΛΙΔΗ ΑΡΤΕΜΙΣ, ΜΙΧΑΗΛ ΒΙΚΗ (λίμπερο), ΑΔΑΜΗ ΣΟΦΙΑ, , ΒΟΣΚΑΚΗ ΜΑΡΙΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΣΩΧΟΥ ΕΙΡΗΝΗ.

Δελτίο τύπου ΑΟ Βάρης

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.