Αθώα η Θήρα, "καμπάνες" σε όλους τους άλλους

Η αθλητική δικαστής στη συνεδρίαση της Παρασκευής 9 Δεκεμβρίου 2016 εκδίκασε τις παρακάτω υποθέσεις και αποφάσισε:

• Επέβαλε στον εγκαλούμενο προπονητή του σωματείου ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015, κ. Μιχάλη Κυριάκου την ποινή του αποκλεισμού του όταν αγωνίζεται η ομάδα του για πενήντα (50) ημερολογιακές ημέρες και χρηματική ποινή τριακοσίων (300) ευρώ για την συμπεριφορά του προς τους διαιτητές του αγώνα της 20/11/16 μεταξύ των ομάδων ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ – ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Αθώωσε το εγκαλούμενο σωματείο ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2015 για την συμπεριφορά του προπονητή του.

• Αθώωσε το εγκαλούμενο σωματείο ΑΟ ΘΗΡΑΣ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 12/11/16 μεταξύ των ομάδων ΑΟ ΘΗΡΑΣ – ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.


• Επέβαλε στο εγκαλούμενο σωματείο ΟΦΗ τιμωρία έδρας μίας (1) αγωνιστικής και χρηματική ποινή χιλίων επτακοσίων (1700) ευρώ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 13/11/16 μεταξύ των ομάδων ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ – ΟΦΗ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών.


• Επέβαλε στον εγκαλούμενο παράγοντα του σωματείου ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, κ. Παναγιώτη Χρυσοχόου την απαγόρευση παραμονής του στον αγωνιστικό χώρο όταν αγωνίζεται η ομάδα του για δεκαπέντε (15) ημερολογιακές ημέρες και χρηματική ποινή εκατόν πενήντα (150) ευρώ για την συμπεριφορά του προς τους διαιτητές του αγώνα της 12/11/16 μεταξύ των ομάδων ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Επέβαλε στο εγκαλούμενο σωματείο ΓΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ τιμωρία έδρας μίας (1) αγωνιστικής και χρηματική ποινή χιλίων (1000) ευρώ για την συμπεριφορά του παράγοντα του.