Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τηλεδιάσκεψη με τους Προέδρους των Ενώσεων είχε ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος.

Την πρώτη τηλεδιάσκεψη με τους Προέδρους των Ενώσεων είχε ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος. Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και παρουσιάστηκε ταύτιση απόψεων για το καλό του αθλήματος.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ο Γραμματέας της Ε.Ο.ΠΕ. Νεκτάριος Χαλβατζής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αθηνών και Ανατολικής Αττικής Κώστας Αλαγιάννης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Δυτικής Αττικής Γιώργος Κογκαλίδης, ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Θεσσαλονίκης Γιώργος Διονάς, ο Πρόεδρος της Ένωσης Πελοποννήσου Θόδωρος Κανελλόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κρήτης Ανδρέας Γιαννόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Θράκης-Ανατολικής Μακεδονίας Ειρήναρχος Κεμανετζής, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρικής Ελλάδας Αστέριος Πατσιαούρας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Δυτικής Ελλάδος Άγγελος Μπάντιος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Μακεδονίας Πυθαγόρας Δημητριάδης.

Θα ακολουθήσει σειρά τηλεδιασκέψεων του Προέδρου της Ομοσπονδίας Γιώργου Καραμπέτσου με τους Προέδρους των Τοπικών Επιτροπών (Παρασκευή 24/4), ενώ από τη Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου σειρά παίρνουν τα σωματεία των Εθνικών Πρωταθλημάτων (ευθύνης Ε.Ο.ΠΕ.) με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Volleyleague Γυναικών - Μ. Τρίτη 14 Απριλίου

Pre League Γυναικών - Μ. Τετάρτη 15 Απριλίου

Α2 Γυναικών - Τρίτη 21 Απριλίου

Α2 Ανδρών - Τετάρτη 22 Απριλίου

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.