Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τα νέα δεδομένα για την είσοδο εκροσώπων των ΜΜΕ στα γήπεδα

H Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, εφαρμόζοντας πιστά το Υγειονομικό Πρωτόκολλο, παρουσιάζει σε συνεργασία με τη ΓΓΑ τη διαδικασία εισόδου των εκπροσώπων των ΜΜΕ στους αγώνες της περιόδου 2020-21.

Πρόσβαση στην εγκατάσταση, πέρα από τα μέλη του Γραφείου Τύπου της Ε.Ο.ΠΕ. και των Γραφείων Τύπου των ομάδων όπως αυτά έχουν κοινοποιηθεί στην Ομοσπονδία (ανώτερος αριθμός 3 άτομα), έχουν οι δημοσιογράφοι μέλη της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ και οι φωτογράφοι, καθώς και οι διαπιστευμένοι από την ΕΟΠΕ δημοσιογράφοι-φωτογράφοι, με ανώτερο αριθμό ανά αγώνα τα Οκτώ (8) άτομα.

Όσοι δημοσιογράφοι δεν είναι μέλη των ΕΣΗΕΑ, ΠΣΑΤ παρακαλούνται, όπως αντιστοίχως και οι φωτογράφοι, να αποστέλλουν στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. αίτημα διαπίστευσης στην Ομοσπονδία, αναγράφοντας τα στοιχεία:

*Ονοματεπώνυμο
*Μέσο Ενημέρωσης
*Τηλέφωνο
*Email

Με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας θα εισέρχονται στο γήπεδο.

Η είσοδος στην εγκατάσταση γίνεται με υποχρεωτική χρήση μάσκας, θερμομέτρηση και καταγραφή στοιχείων εισερχομένων σε συγκεκριμένη λίστα από ειδική θύρα, με ευθύνη του γηπεδούχου σωματείου και του εκάστοτε παρατηρητή αγώνα.

Οι δημοσιογράφοι θα εργάζονται με αποστάσεις ασφαλείας σε προκαθορισμένες θέσεις. Δεν προγραμματίζονται συνεντεύξεις Τύπου, δεν δημιουργούνται μικτές ζώνες, συνεπώς απαγορεύονται οι μετακινήσεις εντός γηπέδου.

Σε περίπτωση τηλεοπτικής μετάδοσης, ο αριθμός των εισερχομένων μπορεί να αυξηθεί βάσει των απαιτήσεων της τηλεοπτικής παραγωγής έως τα Δεκαπέντε (15) άτομα, τα οποία θα είναι διαπιστευμένα από την Ε.Ο.ΠΕ.

Σε περίπτωση live streaming μετάδοσης, ο ανώτατος αριθμός είναι τα Δεκαπέντε (15) άτομα (συνεργείο, σχολιαστής) και θα προκύπτει βάσει της ενημέρωσης που θα έχει η Ομοσπονδία για την παραγωγή.

Οι αριθμοί εισερχομένων δημοσιογράφων-φωτογράφων μπορούν να τροποποιηθούν μετά από απόφαση της Γ. Γ. Πολιτικής Προστασίας ανά περιοχή και σε περίπτωση που, ανά αγώνα, κριθεί σκόπιμο από την Ε.Ο.ΠΕ..

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.