Συμφωνία της Ε.Ο.ΠΕ. με το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center

Η Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ήρθε σε συμφωνία με ένα από τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα με το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, για την ιατρική κάλυψη των Εθνικών Ομάδων βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ, υπό την επίβλεψη του χειρουργού-ορθοπεδικού του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, Νικολάου Σούρα.

Η Ε.Ο.ΠΕ. αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, Θέμο Χαράμη, τον Γενικό Διευθυντή του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, Γιώργο Σκούρτη, καθώς και σύσσωμη την ιατρική ομάδα, για την υπογραφή της προνομιακής σύμβασης για ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις όλων των Εθνικών ομάδων.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για αυτή τη συνεργασία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης με το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center. Αθλητές, προπονητές και τεχνικοί σύμβουλοι των Εθνικών Ομάδων βόλεϊ και μπιτς βόλεϊ έχουν πλέον εξασφαλισμένη ιατρική κάλυψη και σημαντική στήριξη στην προσπάθειά τους για διάκριση» δήλωσε ο Πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ., Γιώργος Καραμπέτσος.

«Η συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για την ιατρική κάλυψη των Εθνικών Ομάδων ενισχύει περαιτέρω την ειδική σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύσσει το Ερρίκος Ντυνάν  Hospital Center γενικότερα με την ελληνική αθλητική κοινότητα. Για τους διεθνείς αθλητές το νοσηλευτικό κέντρο μας φιλοδοξεί να είναι σημείο αναφοράς που θα στηρίξει την προσπάθειά τους», τόνισε για τη νέα συμφωνία ο Γενικός Διευθυντής του Ερρίκος Ντυνάν  Hospital Center, Γιώργος Σκούρτης.
 
πηγή: volleyball.gr