Συγχαρητήρια και αιχμές από την ομάδα του Μιχάλη Τριανταφυλλίδη

Οι εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ. της ΕΟΠΕ ολοκληρώθηκαν και νικήτρια παράταξη αναδείχθηκε και πάλι η παράταξη του Γιώργου Καραμπέτσου "Πρώτα το Βόλεϊ".

Την παράταξη " Όλοι μαζί για το Βόλεϊ " του Μιχάλη Τρινταφυλλίδη, θα εκπροσωπήσουν στο νέο Δ.Σ. ο ίδιος και ο Γιώργος Ντράγκοβιτς. Με ανάρτηση στη σελίδα της, η ομάδα " Όλοι μαζί για το Βόλεϊ ", συγχαίρει τον Γιώργο Καραμπέτσο για την επανεκλογή του, αλλά θίγει και τις εχθρικές συνθήκες που είχαν να αντιμετωπίσουν οι συντελεστές της σε όλη την προεκλογική περίοδο:

"Συγχαρητήρια στον Γιώργο Καραμπέτσο για την επανεκλογή του. Ευχαριστούμε θερμά τα Σωματεία που στήριξαν την ομάδα μας και με την ψήφο τους άνοιξαν τον δρόμο στην παρουσία των Μιχάλη Τριανταφυλλίδη και Γιώργου Ντράκοβιτς στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ. Θα θέλαμε να είμαστε περισσότεροι, όμως οι εχθρικές συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η σύντομη προεκλογική μας εκστρατεία δεν το επέτρεψαν. Σε κάθε περίπτωση, εννοείται πως θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις -όπως άλλωστε δεσμευτήκαμε προεκλογικά- για την ανάπτυξη και το καλό της Ελληνικής Πετοσφαίρισης."