Οι αποφάσεις του 14ου Δ.Σ. της Ε.Ο.ΠΕ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.ΠΕ. κατά την 14η συνεδρίασή του έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις και συζήτησε τα παρακάτω θέματα:

-Έγινε απολογισμός των διοργανώσεων Εθνικών ομάδων για το 2021.

-Ανανεώθηκε η συμφωνία με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία Sports Excellence με σκοπό να προσφέρει δράσεις και να υλοποιεί προγράμματα στους τομείς της υγείας, του αθλητισμού και της εκπαίδευσης στις αναπτυξιακές Εθνικές ομάδες πετοσφαίρισης.

-Εγκρίθηκε η τοποθέτηση των Περιφερειακών Ομοσπονδιακών Προπονητών για το αγωνιστικό έτος 2021-2022.

-Εγκρίθηκε η συμμετοχή των διαιτητών Σπύρου Πρέντζα (Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής) και Λεωνίδα Γεράνιου (Συνδέσμου Πελοποννήσου) στο σεμινάριο υποψηφίων διεθνών διαιτητών της F.I.V.B..

-Αποφασίστηκε η διεξαγωγή καταστατικής Γενικής Συνέλευσης.

-Έγινε ενημέρωση στο Διοικητικό Συμβούλιο για το μνημόνιο συνεργασίας της Ε.Ο.ΠΕ. με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και το τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Αθλητισμού.

-Έγινε αναλυτική ενημέρωση για το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που θα εφαρμοστεί στα πρωταθλήματα για την σεζόν 2021-2022. Αποφασίστηκε η ενημέρωση όλων των εμπλεκόμενων φορέων (Σωματεία, Ενώσεις, διαιτητές κ.α.) για την πιστή εφαρμογή του, για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας και της ομαλής διεξαγωγής των πρωταθλημάτων.

-Εγκρίθηκε η νέα σύνθεση της Τοπικής Επιτροπής Δωδεκανήσου, η οποία είναι:

Πρόεδρος: Στάθης Μαθιουδάκης
Αντιπρόεδρος: Χρήστος Κουκιάς
Γ. Γραμματέας: Βάσω Κούκου
Ταμίας: Γιώργος Γκιζέττης
Μέλη: Γιώργος Τριχιάς, Μηνάς Λεντής, Ματίνα Γιαννέλη, Αγαθή Μπόνη, Θεοδόσης Κυπριώτης.

 

πηγή: volleyball.gr