Αποφάσεις αθλητικού δικαστή (5/1/2022)

Ο Αθλητικός Δικαστής στην Συνεδρίαση της 5ης Ιανουαρίου 2022 αποφάσισε τα εξής:

-Σχετικώς με την κλήση υπ. αριθμ. 621 προς το Σωματείο ΜΓΣ ΕΘΝΙΚΟΣ επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών από το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών – Β’ Ζώνη – Β’ Όμιλος που συμμετέχει.

-Σχετικώς με την κλήση υπ. αριθμ. 622 προς το Σωματείο ΓΑΣ ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο ποινή αφαίρεσης 8 βαθμών από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής/Εθνικό Περιφερειακό πρωτ/μα Ανδρών Η’ Ομίλου (ΕΣΠΕ Πελοποννήσου) που συμμετέχει.

-Σχετικώς με την κλήση υπ. αριθμ. 623 προς το Σωματείο ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 2015 επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο ποινή αφαίρεσης 8 βαθμών από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής/Εθνικό Περιφερειακό πρωτ/μα Ανδρών-Γ’ Όμιλος (ΕΠΕΣ Θεσσαλονίκης) που συμμετέχει.

-Σχετικώς με την κλήση υπ. αριθμ. 624 προς το Σωματείο ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής/Εθνικό Περιφερειακό πρωτ/μα Ανδρών-Β’ Όμιλος (ΕΣΠΕΔΑ) που συμμετέχει.

-Σχετικώς με την κλήση υπ. αριθμ. 626 προς το Σωματείο ΑΘΛΕΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής/Εθνικό Περιφερειακό πρωτ/μα Γυναικών-Θ’ Όμιλος (ΕΣΠΕ Κρήτης) που συμμετέχει.

-Σχετικώς με την κλήση υπ. αριθμ. 627 προς το Σωματείο ΓΑΣ ΜΕΣΣΑΡΑΣ επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής/Εθνικό Περιφερειακό πρωτ/μα Γυναικών-Θ’ Όμιλος (ΕΣΠΕ Κρήτης) που συμμετέχει.

-Σχετικώς με την κλήση υπ. αριθμ. 628 προς το Σωματείο ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο ποινή αφαίρεσης 5 βαθμών από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής/Εθνικό Περιφερειακό πρωτ/μα Γυναικών-Η’ Όμιλος (ΕΣΠΕ Πελοποννήσου) που συμμετέχει.

-Σχετικώς με την κλήση υπ. αριθμ. 629 προς το Σωματείο ΜΕΝ ΤΟΥΜΠΑΣ επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο ποινή αφαίρεσης 9 βαθμών από το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής/Εθνικό Περιφερειακό πρωτ/μα Γυναικών-Γ’ Όμιλος (ΕΠΕΣ Θεσσαλονίκης) που συμμετέχει.

-Σχετικώς με την κλήση υπ. αριθμ. 625 προς το Σωματείο ΣΠΑ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ αναστέλλει την εκδίκαση της υπόθεσης μέχρι τη δήλωση συμμετοχής από το σωματείο στο επόμενο πρωτάθλημα.

Ανέβαλε για την Παρασκευή 14/1 τις εκδικάσεις των κλήσεων σε απολογία:

-ΑΟΝ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ, σύμφωνα με την παρ. 4 του άρθρου 23 του Γ.Κ.Ο.Δ.Π..
-ΑΣ ΕΛΠΙΣ, σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. β περ. 1 του Γ.Κ.Ο.Δ.Π..

 

πηγή: volleyball.gr