Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κλήσεις σε απολογία (19/01)

Το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο Ε.Ο.ΠΕ. κάλεσε τα παρακάτω σωματεία να καταθέσουν έγγραφα υπομνήματα έως την Τετάρτη19 Ιανουαρίου σύμφωνα με τα σχετικά άρθρα του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων της Ε.Ο.ΠΕ..

ΑΣ ΕΡΜΟΓΕΝΗΣ: για πειθαρχικό παράπτωμα που προβλέπεται και τιμωρείται σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. β περ. 4 του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων.

ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ: για πειθαρχικό παράπτωμα που προβλέπεται και τιμωρείται σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. β περ. 4 του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων.

ΓΠΣ ΕΡΜΗΣ: για πειθαρχικό παράπτωμα που προβλέπεται και τιμωρείται σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. β περ. 4 του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων.

ΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ 2015: πειθαρχικό παράπτωμα που προβλέπεται και τιμωρείται σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. γ περ. 4 του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων.

ΠΑΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ: πειθαρχικό παράπτωμα που προβλέπεται και τιμωρείται σύμφωνα με το άρθρο 9 παρ. γ περ. 4 του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων.

Κλήση μετ’ αναβολής

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΣΑΔΗΜΑΣ αθλητής και ΑΣ ΑΡΗΣ: αγώνας 23.10.2021 ΠΗΓΑΣΟΣ ΠΟΛΙΧΝΗΣ-ΑΣ ΑΡΗΣ της Pre League Ανδρών (Β’ Όμιλος) για πειθαρχικό παράπτωμα, που προβλέπεται και τιμωρείται από το άρθρο 6 παρ. 1 περ. Β1 και άρθρο 14 παρ. 1 του Πειθαρχικού Δικαίου της ΕΟΠΕ.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.