Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Προβληματισμός από την ΕΣΑΠ για το νέο πρωτάθλημα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΑΠ στη συνεδρίαση της 8ας Αυγούστου 2022 ασχολήθηκε εκ νέου με τις εξελίξεις που διαμορφώνονται στον επαγγελματικό αθλητισμό σχετικά με τη διανομή των εσόδων από το Στοίχημα και τα τυχερά παίγνια.

Εκτός από την επιστολή που στάλθηκε πριν λίγες ημέρες προς τον Υπουργό Οικονομικών κο Χρήστο Σταϊκούρα, τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, τον Υφυπουργό Οικονομικών  Απόστολο Βεσυρόπουλο και τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Ελευθέριο Αυγενάκη συμφωνήθηκε να συνεχιστούν οι προσπάθειες της ΕΣΑΠ προς πάσα κατεύθυνση ώστε να εξαντληθούν όλες οι πιθανότητες ώστε να δοθεί προς τα σωματεία μέρος των εσόδων από το Στοίχημα και τα τυχερά παίγνια. Όλοι οι παράγοντες των ΤΑΑ εξέφρασαν την αγωνία και τον προβληματισμό τους σχετικά με το ζήτημα εκφράζοντας ανησυχίες για την προσεχή σεζόν καθώς τα χρήματα αυτά τα είχαν προϋπολογίσει για τη σεζόν 2022-23. Όπως είπε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος θα εξαντληθεί κάθε προσπάθεια ώστε να δικαιωθεί το αίτημα των ΤΑΑ.

Συζητήθηκαν επίσης ζητήματα της προκήρυξης του νέου πρωταθλήματος καθώς και των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του νέου πρωταθλήματος.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.