Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φιλικές αναμετρήσεις στην Πολίχνη η Εθνική Γυναικών

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της βρίσκεται η Εθνική γυναικών ενόψει της συμμετοχής της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2017 και το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα δώσει τρεις φιλικές αναμετρήσεις (11-13 Σεπτεμβρίου) με το Μαυροβούνιο.

Οι αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο «Αλέξανδρος Νικολαΐδης» στην Πολίχνη, με το πρώτο φιλικό να είναι προγραμματισμένο για αύριο (11/9) στις 19.30.

Η διεθνής κεντρικός, Τζίνα Λαμπρούση μιλώντας για τη μέχρι τώρα προετοιμασία αλλά και τα φιλικά που ακολουθούν, ανέφερε: «Αυτά τα φιλικά θα είναι η τελική εικόνα πριν από τα επίσημα παιχνίδια! Σε γενικές γραμμές κάναμε μια καλή προετοιμασία και ελπίζω όλα αυτά που δουλέψαμε να μας βγούνε προκειμένου να μας έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε δηλαδή την πρόκριση».

Το πρόγραμμα των φιλικών Ελλάδα-Μαυροβούνιο έχει ως εξής:
Κυριακή 11/9, 19:30
Δευτέρα 12/9, 16:00
Τρίτη 13/9, 16:00

Υπενθυμίζεται ότι στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017, η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει τις Τσεχία, Σλοβενία, Λευκορωσία σε δυο τουρνουά τα οποία θα διεξαχθούν το μεν πρώτο στο Μπρνο της Τσεχίας (16-18/9) και το δεύτερο στο Μάριμπορ της Σλοβενίας (23-25/9).

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.