Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ενσωματώνεται στην αποστολή της Εθνικής ανδρών ο Γιώργος Στεφάνου

Η αποστολή της Εθνικής ανδρών επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής από την Τουρκία όπου συμμετείχε στο Turgutlu Cup και πλέον βρίσκεται στην Κοζάνη όπου το τριήμερο 16-18 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθούν οι αγώνες του 1ου τουρνουά του προκριματικού ομίλου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιστρέφει στην πόλη της Δυτικής Μακεδονίας όπου στα μέσα Ιουνίου είχε διεξαχθεί το 1ο τουρνουά του World League με την ελληνική ομάδα να πανηγυρίζει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς και να βάζει τις βάσεις για την πρόκριση της στο Final 4.

Το κλειστό της Λευκόβρυσης αναμένεται να είναι κατάμεστο και τις τρεις ημέρες των αγώνων (η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει αύριο το απόγευμα και θα υπάρχει νεότερη ενημέρωση για το ακριβές σημείο απ’ όπου θα μπορούν να τα προμηθεύονται οι ενδιαφερόμενοι) ενώ σήμερα το βράδυ θα ενσωματωθεί στην αποστολή και ο Γιώργος Στεφάνου.

Ο λίμπερο του Ολυμπιακού θα ξεκινήσει προπονήσεις από αύριο με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο Ανέστης Δαλακούρας (δεν είχε ταξιδέψει στην Τουρκία) εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση του και η συμμετοχή του στο 1ο τουρνουά παραμένει αμφίβολη.

Stefan2.jpg

Το πρόγραμμα του τουρνουά
Παρασκευή 16/9
18:00, Μολδαβία – Ουκρανία
21:00, Ελλάδα – Βέλγιο
Σάββατο 17/9
18:00, Ουκρανία – Βέλγιο
21:00, Μολδαβία – Ελλάδα
Κυριακή 18/9
18:00, Βέλγιο – Μολδαβία
21:00, Ουκρανία - Ελλάδα

*Σήμερα το βράδυ ο προπονητής της Εθνικής ανδρών Σωτήρης Δρίκος θα βρεθεί στα στούντιο του τηλεοπτικού σταθμού Flash TV προσκεκλημένος της εκπομπής "Ματιές στα Σπορ" (η οποία κάνει πρεμιέρα στη φετινή τηλεοπτική περίοδο) και θα μιλήσει για τους αγώνες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στον προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.