Αρσενιάδης: «Μας γεμίζει αισιοδοξία η προσπάθεια των αθλητών»

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Κώστας Αρσενιάδης τόνισε μετά το πρώτο φιλικό της Εθνικής μας με την Τυνησία: «Στην ουσία για εμάς είναι μια προπόνηση. Βγάζουμε συμπεράσματα, ακόμα ψαχνόμαστε για να βρούμε το ρυθμό μας και να βγάλουμε συμπεράσματα.

Πιστεύω θα μας βοηθήσουν τα φιλικά, χρειαζόμαστε κι άλλο χρόνο. Δεν είμαστε πλήρεις. Από αύριο θα είμαστε. Νομίζω ότι ο χρόνος είναι λίγος. Αυτό δεν μας δίνει αισιοδοξία αλλά αυτό που μας γεμίζει αισιοδοξία είναι η προσπάθεια των αθλητών ακόμη και αυτών που πονάνε. Ένα ένα τα φιλικά, ένα ένα τα συμπεράσματα. Θα δούμε τα λάθη μας, νομίζω παίξαμε κι άλλα σετ καλά, όχι μόνο το τελευταίο αλλά η έλλειψη ρυθμού σε κάποιες περιστροφές μας στοίχισαν».

Για τους τραυματισμούς που υπάρχουν ανέφερε: «Ο Πρωτοψάλτης ταλαιπωρείται με τα διαστρέμματα. Ο Δημήτρης (σ.σ Τζούριτς) έχει μεγάλη θέληση και είναι σε ανοδική πορεία. Στο Δημήτρη ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας. Δεν πρόλαβα να δοκιμάσω πολλά, από αύριο. Μπράβο στα παιδιά για την προσπάθεια».

Για την ομάδα της Τυνησίας είπε: «Χρειαζόμαστε την πίεση της Τυνησίας. Είναι μια ομάδα παραδοσιακά καλή με επίπεδο και το βόλεϊ που παίζει είναι αρκετά ευρωπαϊκό. Νομίζω ότι θα μας βοηθήσει πολύ στην προετοιμασία. Θα δούμε το βαθμό ετοιμότητας και τι συμπεράσματα θα βγάλουμε από αύριο».