Εθνική Γυναικών: Επίσκεψη στο Γυμνάσιο Σκάλας

Μετά από πρόσκληση των μαθητών, η Εθνική Ομάδα Γυναικών επισκέφθηκε σήμερα, το Γυμνάσιο Σκάλας, του Δήμου Ευρώτα.

Οι Στέλλα Χριστοδούλου, Εύα Χαντάβα, Κατερίνα Γιώτα, Λίστα Μερτέκη, συνοδευόμενες από τον τιμ μάνατζερ της Εθνικής Βαγγέλη Περόπουλο, έτυχαν θερμής υποδοχής από τη Διευθύντρια Κυριακούλα Βασιλάκου, τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές του Γυμνασίου Σκάλας, μοίρασαν μπάλες, υπέγραψαν αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με τους μαθητές.

«Από τον αθλητισμό έχουμε πολλαπλά οφέλη, τόσο για την υγεία μας όσο και για την διαμόρφωση της προσωπικότητας μας», είπε μεταξύ άλλων στο σύντομο χαιρετισμό της προς τους μαθητές η αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος Στέλλα Χριστοδούλου ενώ ο κ. Περόπουλος αφού αρχικά επισήμανε ότι οι βάσεις του αθλητισμού μπορούν να μπουν από πολύ μικρή ηλικία συμπλήρωσε με νόημα: «Η άθληση κάνει πολύ καλό στην υγεία. Η ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό, κατά τον ελεύθερό τους χρόνο, έχει μόνο ευεργετικά αποτελέσματα, καθώς τα βοηθά να στραφούν μακριά από συνήθειες που μπορεί να είναι επιβλαβείς».

Στη συνέχεια οι αθλήτριες της Εθνικής είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους μαθητές του σχολείου τους οποίους και προσκάλεσαν στις φιλικές αναμετρήσεις που θα δώσει η Εθνική ομάδα στις 22 και 23 Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο της Σκάλας (στις 24 Μαΐου ο αγώνας θα διεξαχθεί στους Μολάους).