Κακουράτου: «Δικαίωση η κλήση στην Εθνική»

Η Εθνική Γυναικών βρίσκεται στα Γρεβενά από τις 30 Ιουλίου, όπου προετοιμάζεται για τον τελευταίο προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ένα από τα νέα πρόσωπα στην Εθνική είναι η Ξένια Κακουράτου. Η διεθνής λίμπερο μίλησε στο volleyball.gr για την πρώτη της παρουσία με τα γαλανόλευκα, την φιλοξενία στα Γρεβενά και αναφέρθηκε στον δύσκολο στόχο της πρόκρισης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Για την κλήση της στην Εθνική ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που για πρώτη φορά κλήθηκα στην Εθνική. Ήταν μία δικαίωση για μένα, έκανα μία πολύ καλή χρονιά και ήταν μία ανταμοιβή για μένα και χάρηκα πάρα πολύ».

Η πόλη των Γρεβενών έχει αγκαλιάσει τις αθλήτριες και όλο το τεχνικό επιτελείο της Εθνικής, με την Κακουράτου να ευχαριστεί άπαντες για την φιλοξενία: «Είναι πραγματικά πολύ καλή η φιλοξενία. Όπου και να πάμε, ότι και να κάνουμε είναι δίπλα μας και αυτό είναι πολύ σημαντικό για να κυλάει καλά η προετοιμασία. Το μόνο που μας απασχολεί είναι τι γίνεται στο γήπεδο και αυτό βοηθάει στο να γίνονται καλύτερες προπονήσεις».

Αναφερόμενη στα προκριματικά στην Ολλανδία η διεθνής λίμπερο τόνισε: «Σίγουρα είναι δύσκολος ο στόχος. Πιστεύω ότι κάνουμε μία πολύ καλή προετοιμασία, όλα τα κορίτσια το θέλουμε πάρα πολύ και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Η συνεργασία είναι πολύ καλή, είμαστε κοντά όλες μεταξύ μας και υπάρχει πολύ καλή χημεία. Η προετοιμασία πάει πάρα πολύ καλά και ελπίζουμε να έχουμε και τα αντίστοιχα αποτελέσματα».