Τρία φιλικά της Εθνικής ανδρών με τη Ρουμανία στο Βραχάτι (VIDEO)

Τρεις φιλικές αναμετρήσεις με την Εθνική ομάδα της Ρουμανίας θα πραγματοποιήσει στο κλειστό γυμναστήριο Βραχατίου «Γ. Τριαντάφυλλος» η Εθνική ομάδα ανδρών, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τον 6ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Οι αγώνες θα διεξαχθούν το τριήμερο 24-26 Απριλίου με κοινή ώρα έναρξης στις 18.00.

Η αποστολή της Εθνικής ομάδας βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης 21 Απριλίου στη πόλη του Βραχατίου και το απόγευμα θα μπουν στο γήπεδο για να ξεκινήσει η προετοιμασία.

Ανυπομονησία για τους διεθνείς

Μετά την πολύ καλή σεζόν του στη φετινή Volley League με τον Ολυμπιακό αρχικά και στη συνέχεια με τη Κηφισιά, ο Σταύρος Κασαμπαλής θα σηκώσει το βάρος της θέσης του πασαδόρου μαζί με τον Κώστα Στιβαχτή: «Είναι μεγάλη τιμή για κάθε αθλητή να φοράει τη φανέλα της Εθνικής ομάδας. Το συναίσθημα δεν είναι πρωτόγνωρο για μένα, αλλά κάθε φορά είναι η ίδια χαρά και η ίδια πρόκληση» δήλωσε ο εβρίτης πασαδόρος.

Έτοιμοι να αντεπεξέλθουν στις προκλήσεις με τη γαλανόλευκη φανέλα είναι και οι ακραίοι της Κηφισιάς Φροίξος Κωτσάκης, Κυριάκος Σπυριούνης και ο κεντρικός Γιώργος Παπαλεξίου.

Ο πρωτάρης της εθνικής, Φροίξος Κωτσιάκης, δήλωσε: « Ένιωσα μεγάλη ικανοποίηση. Χαίρομαι που θα έγινα μέλος αυτής της ομάδας και μαζί με όλα τα παιδιά θα δώσουμε το 100% για να πετύχουμε».

Ο Γιωργος Παπαλεξίου που ήταν μέλος της εθνικής και το 2019 στα γήπεδα της Γαλλίας και της Σλοβενίας, υποστήριξε: «Από την τελευταία φορά που ήμουν στην εθνική, εχω βελτιωθεί πολύ σε προσωπικό επίπεδο. Στην εθνική συνεχίζουν πάνω κάτω τα ίδια παιδιά ενώ υπάρχουν και μερικοί νεοσύλλεκτοι, οι οποίοι είναι παρα πολύ καλοί παίκτες και θα στελεχώσουν άξια την ομάδα».

Ο Κυριάκος Σπυριούνης που εχει πάρει μέρος σε πολλές προετοιμασίες της εθνικής, τόνισε: « Νιωθω έτοιμος ότι μπορώ φέτος να κάνω το βήμα παραπάνω στην εθνική. Είμαι χαρούμενος για τη κλήση μου και θα δώσω τα πάντα στην ομάδα»

Σε ερώτηση αν υπάρχει άγχος με τους αντιπάλους της εθνικής, ο Παπαλεξίου είπε: «Επειδή γνωρίζω το Μαυροβούνιο που έχουμε ξαναπαίξει, μπορούμε να τον νικήσουμε αν είμαστε συγκεντρωμένοι, ενώ για τις άλλες δύο ομάδες δεν έχουμε ακόμα πολλά στοιχεία».

 

Πολυμέσα