Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο ίντερνετ ο αγώνας της Εθνικής Γυναικών στο Γκρατς

Ένα εικοσιτετράωρο έμεινε για την Εθνική μας ομάδα για να σφραγίζει και μαθηματικά την παρουσία της στη τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γυναικών.

Η «γαλανόλευκη» στην πρεμιέρα του δεύτερου τουρνουά του τρίτου προκριματικού ομίλου θα αντιμετωπίσει την Πέμπτη 13 Μαΐου στις 21.20 την Νορβηγία και με νίκη θα κλείσει μία θέση στη κλήρωση του Ευρωβόλεϊ στις 20 Μαΐου στο Βελιγράδι. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από το COSMOTE SPORT 9 και στο EurovolleyTV.

Η προετοιμασία της Εθνικής θα ολοκληρωθεί το πρωί της Πέμπτης, καθώς έχει προγραμματιστεί προπόνηση στο Raiffeisen Sportpark και στη συνέχεια οι αθλήτριες θα παρακολουθήσουν βίντεο και θα γίνει ανάλυση του πρώτου μας αντιπάλου.

Το ηθικό στις τάξεις της «γαλανόλευκης» μετά το 3Χ3 στη Λάρισα είναι υψηλό και άπαντες στοχεύουν όχι απλά στη πρόκριση αλλά και στη πρώτη θέση του τρίτου προκριματικού ομίλου.

«Έχουμε διάφορους στόχους να εκπληρώσουμε στην Αυστρία»

Για τους στόχους τους οποίους έχει θέσει ο ίδιος με τους συνεργάτες του μίλησε ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γκιγιέρμο Ναράνχο:

«Είναι λάθος να σκεφτόμαστε πως με νίκη επί της Νορβηγίας έχουμε προκριθεί. Δεν μπαίνουμε σε διαδικασία υπολογισμών, παρά μόνο πως θα παίξουμε καλά σε όλα τα παιχνίδια, αρχής γενομένης με την Νορβηγία. Όταν έρθει η στιγμή να πανηγυρίσουμε θα το κάνουμε. Θέλουμε να προκριθούμε ως πρώτοι και να έχουν την δυνατότητα να παίξουν όλες οι αθλήτριες. Έχουμε διάφορους στόχους αυτό το τριήμερο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα σε σχέση με τη Λάρισα, όπου ήμασταν στην έδρα μας. Αυτό που με ικανοποιεί πολύ είναι η συγκέντρωση των κοριτσιών και περιμένω να δω τα ίδια πράγματα που έκαναν και στο πρώτο τουρνουά. Ο τρόπος προσέγγισης τους σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι κάνει την δουλειά μου και των συνεργατών μου ευκολότερη. Είναι πολύ ωραίο για έναν προπονητή να βλέπει τέτοια απόδοση από τις αθλήτριές του».

Η προϊστορία με την Νορβηγία είναι με το μέρος μας, καθώς στις 14 φορές που έχουμε αναμετρηθεί τις 12 έχουμε βγει νικητές. Στο παιχνίδι του πρώτου τουρνουά η Εθνική μας ομάδα είχε επικρατήσει εύκολα με 3-0.

Το πρόγραμμα του δευτέρου τουρνουά στην Αυστρία (Γκρατς)

Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

18.35: Αυστρία - Ισπανία
21.20: Νορβηγία - Ελλάδα

Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

18.35: Ισπανία - Ελλάδα
21.20: Νορβηγία - Αυστρία

Σάββατο 15 Μαΐου 2021

18.35: Ισπανία - Νορβηγία
21.20: Ελλάδα - Αυστρία

Η βαθμολογία μετά το 1ο τουρνουά

1.Ελλάδα, 3 νίκες-0 ήττες, 9 βαθμοί, 9-0 σετ, 225-147 πόντοι
2.Ισπανία, 2 νίκες-1 ήττα, 6 βαθμοί, 6-4 σετ, 236-212 πόντοι
3.Αυστρία, 1 νίκη-2 ήττε, 3 βαθμοί, 4-6 σετ, 207-224 πόντοι
4.Νορβηγία, 0 νίκες-3 ήττες, 0 βαθμοί, 0-9 σετ, 140-225 πόντοι

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.