Τριαντάφυλλα για τις κυρίες της Εθνικής μας (VIDEO)

Με το αήττητο στα προκριματικά και την πρόκριση στα τελικά του ευρωπαϊκού στις αποσκευές της, η Εθνική γυναικών μετά από σχεδόν μίας εβδομάδας παραμονής στο Γκρατς της Αυστρίας, επέστρεψε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Ελλάδα.
Λίγο μετά την μία το πρωί προσγειώθηκε το αεροπλάνο στο «Ελευθέριος Βενιζένος», εκεί όπου περίμεναν την αποστολή της «γαλανόλευκης» ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Νεκτάριος Χαλβατζής, ο Τεχνικός Σύμβουλος Τάκης Καβαλλιεράκης και ο Εκτελεστικός Διευθυντής Περικλής Μπακοδήμος και εκτός από τα συγχαρητήρια για την πορεία  και τις εμφανίσεις τους στον προκριματικό όμιλο, προσέφεραν σε κάθε αθλήτρια και από ένα τριαντάφυλλο.

Εν αναμονή της κλήρωσης της 20ης Μαΐου στο Βελιγράδι, όπου θα μάθει η Εθνική σε ποια χώρα και σε ποιον όμιλο θα αγωνιστεί στο Ευρωβόλεϊ 2021, οι αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία τώρα να ξεκουραστούν και στη συνέχεια θα ξεκινήσουν πάλι προετοιμασία.

«Είμαστε πολύ χαρούμενες που για δεύτερη συνεχόμενη φορά η Εθνική μας προκρίθηκε στο Ευρωπαϊκό. Είναι μία μεγάλη επιβράβευση για όλα τα κορίτσια που παίζουν στο εξωτερικό και μας κάνουν περήφανες στην Ευρώπη, αλλά και για τα κορίτσια που παίζουν στην Ελλάδα και με σκληρή δουλειά γίνονται όλο και καλύτερες. Ελπίζω φέτος να βρεθούμε ακόμα πιο ψηλά σε σχέση με το 2019. Ευχαριστούμε και για την υποδοχή στο αεροδρομίο και που αναγνωρίζεται η προσπάθειά μας» είπε με την άφιξη στην Αθήνα η διεθνής κεντρική Άννα Καλαντάτζε, η οποία δήλωσε ανυπόμονη για το δεύτερο ευρωπαϊκό της πρωτάθλημα.

Καλύτερα δεν θα μπορούσαν να είχαν εξελιχθεί τα πράγματα και για την διεθνής κεντρική Ιωάννα Πολυνοπούλου, που η πρώτη της παρουσία με τα γαλανόλευκα συνδυάστηκε με την πρόκριση στο Ευρωπαϊκό.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που η πρώτη μου παρουσία στην Εθνική συνδυάστηκε με την πρόκριση και αυτά τα αποτελέσματα. Χαίρομαι που συμμετείχα σε αυτή την προσπάθεια μαζί με τις υπόλοιπες συμπαίκτριές μου. Όλο αυτό το διάστημα πέρασα πολύ ωραία και τα πράγματα εξελίχθηκαν ακόμα καλύτερα απ'ότι περίμενα πριν ξεκινήσει η προετοιμασία».

Πολυμέσα