Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Live streaming η κλήρωση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος γυναικών - σύστημα διεξαγωγής

Το βράδυ της Πέμπτης 20 Μαΐου θα μάθει η Εθνική γυναικών τον όμιλο που θα συμμετέχει και τους αντιπάλους που θα αντιμετωπίσει στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί σε τέσσερις χώρες (Σερβία, Βουλγαρία, Κροατία, Ρουμανία) από 18 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου.

Η κλήρωση θα διεξαχθεί στο ιστορικό Δημαρχείο Βελιγραδίου στις 21.00 και θα είναι διαθέσιμη μέσω live streaming από το Δημαρχείο Βελιγραδίου μέσω του youtube και το facebook της C.E.V..
 

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

Οι τέσσερις διοργανώτριες χώρες θα είναι επικεφαλής των τεσσάρων ομίλων και πριν ξεκινήσει η κλήρωση θα έχει η κάθε μία το δικαίωμα να επιλέξει μία χώρα που θέλει να έχει ως αντίπαλο στον όμιλο που θα φιλοξενήσει. Η απόφαση αυτή είχε παρθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας τον Δεκέμβριο του 2019.

Έτσι, οι υπόλοιπες 16 ομάδες που προκρίθηκαν στο Ευρωβόλεϊ γυναικών 2021 είτε μέσω της κατάταξής του από το Ευρωβόλεϊ του 2019, είτε μέσω των προκριματικών θα μπουν στη κληρωτίδα και στο τέλος θα βγουν οι τέσσερις όμιλοι των έξι ομάδων.

Οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυναικών 2021 είναι η Φιλιπούπολη στη Βουλγαρία (Plovdiv), το Κλουζ στη Ρουμανία (Cluj-Napoca), το Ζαντάρ στην Κροατία και το Βελιγράδι στη Σερβία.

Πολυμέσα

Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.