Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Βλαχάκη, Ανθούλη μιλούν για την πρεμιέρα

Η μία έχει ζήσει την εμπειρία ενός Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αλλά ανυπομονεί σα να είναι η πρώτη φορά.
Η άλλη στα 17 της χρόνια ετοιμάζεται για την παρθενική της συμμετοχή κι απολαμβάνει την κάθε στιγμή.
 
Η Κωνσταντίνα Βλαχάκη ήταν η «έκπληξη» της εθνικής το 2019 στην Άγκυρα, ενώ η Μάρθα Ανθούλη στην πρώτη της συμμετοχή έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον. Κι οι δύο πάντως έδειξαν να πιστεύουν πάρα πολύ στις δυνατότητες της εθνικής μας. 
 
«Θεωρώ ότι τώρα έχουμε καλύτερη ομάδα, έχουμε κάποια νέα πρόσωπα και είμαστε πιο έτοιμες συγκριτικά με την προηγούμενη διοργάνωση. Τώρα όσον αφορά τη Βουλγαρία και πριν δύο χρόνια ήταν σημαντικό το μεταξύ μας παιχνίδι, αλλά για διαφορετικούς λόγους, αλλά και τώρα πιστεύω ότι θα είναι ντέρμπι. Θέλουμε πάρα πολύ να ξεκινήσουμε καλά και για λόγους ψυχολογίας», είπε αρχικά η Κωνσταντίνα Βλαχάκη και παραδέχθηκε ότι όλη η ομάδα έχει μεγαλύτερες φιλοδοξίες γιατί όντως πιστεύουν ότι δεν έχουν μεγάλες διαφορές από τις υπόλοιπες ομάδες.
 
«Όλα τα κορίτσια το πιστεύουμε ότι δεν μας χωρίζει μεγάλο χάσμα και εννοείται ότι θα μπούμε στο ματς όχι απλά για να προσπαθήσουμε, αλλά για να διεκδικήσουμε κάτι από το παιχνίδι».
 
Με την αντίστροφη μέτρηση για το πρώτο σερβίς να έχει ξεκινήσει η ίδια δεν κρατιέται για να ξεκινήσουν οι αγώνες. «Εμένα προσωπικά το περασμένο καλοκαίρι μου έλειψε πάρα πολύ η Εθνική. Κι όπως λέω στα κορίτσια που δεν έχουν εμπειρία από το Ευρωπαϊκό ότι πραγματικά θα λατρέψουν όλη αυτήν την εμπειρία και ειλικρινά ανυπομονώ να ξεκινήσουμε».
 
Την ώρα που μιλούσε η Κωνσταντίνα η Μάρθα άκουγε με προσοχή κι όταν την ρωτήσαμε ότι αν κάποιος πέρσι το καλοκαίρι της έλεγε ότι τον Αύγουστο του 2021 θα βρίσκονταν στην Εθνική ομάδα και θα ετοιμαζόταν για την πρώτη της συμμετοχή σε ένα Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα παραδέχθηκε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.
 
«Το πιο πιθανό είναι ότι θα έβαζα τα γέλια και φυσικά δεν θα τον πίστευα! Πραγματικά όλα γίνονται πολύ γρήγορα και είναι απίστευτο όλο αυτό που συμβαίνει αλλά συνάμα είναι και κάτι πολύ όμορφο. Είμαστε λίγες ώρες εδώ και απολαμβάνω την κάθε στιγμή. Γενικά η εμπειρία μου στην εθνική είναι φανταστική».
 
Για την 17χρονη Μάρθα όταν ξεκινούσε το βόλεϊ όλα αυτά που ζει ούτε κατά διάνοια δεν περνούσαν από το μυαλό της («... εγώ ξεκίνησα θέλοντας να κάνω αθλητισμό κι ούτε περνούσε από το μυαλό μου», είπε χαρακτηριστικά), αλλά τώρα είναι μια πραγματικότητα και μιλώντας για το ματς με τη Βουλγαρία τόνισε: 
 
«Προσωπικά δεν έχω και την καλύτερη εικόνα, αλλά απ' αυτά που ακούω και γνωρίζοντας τη δική μας δυναμική πιστεύω ότι θα είναι μια μεγάλη μάχη  και θα διεκδικήσουμε το ματς. Γενικά πιστεύουμε στην ομάδα μας και σίγουρα θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και να προχωρήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο»
 
 
Template Design © GreekVolley by Babis Iosifidis. All Rights Reserved.