"Θα συνεχίσουμε την δουλειά" "Δεν ήταν καλή πρεμιέρα για εμάς" (VIDEO)

Ο Γκιγιέρμο Ναράνχο στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα παραδέχθηκε την ανωτερότητα της Βουλγαρίς, στάθηκε στις στιγμές που είχαμε και στη βελτίωση που πρέπει να υπάρξει στη συνέχεια, ενώ η Ανθή Βασιλαντωνάκη τόνισε ότι δεν παίξαμε καλά και θα πρέπει να βγάλουμε περισσότερη ψυχή μέσα στο γήπεδο.

Από την πλευρά του ο Ισπανός τεχνικός τόνισε:

«Η Βουλγαρία είναι πολύ δυνατή ομάδα, το γνωρίζαμε αυτό. Στο πρώτο και στο τρίτο σετ είχαμε τις στιγμές μας. Στο ξεκίνημα ήμασταν στην αρχή μπροστά και παλεύαμε. Είδαμε τα πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε για τη συνέχεια του ευρωπαϊκού. Θα συνεχίσουμε την δουλειά. Είναι καλύτερα που τα αρνητικά στοιχεία έγιναν στην πρεμιέρα παρά αργότερα».
 
Η Ανθή Βασιλαντωνάκη ήταν πιο σκληρή στη δική της ανάλυση του αγώνα...

«Δεν παίξαμε καθόλου. Δεν ήταν καλή πρεμιέρα για εμάς. Η Βουλγαρία ούτε αυτή έπαιξε καλά γι'αυτό ήταν γεμάτα τα σετ και έπρεπε να πιέσουμε και άλλο. Δίκαια νίκησε η Βουλγαρία. Ελπίζω η συνέχεια να είναι καλύτερη, να βγάλουμε περισσότερη ψυχή στο γήπεδο γιατί αλλιώς θα είναι δύσκολα τα πράγματα για εμάς. Κολλήσαμε σε μία περιστροφή και στα τρία σετ, δεν ξέρω πως έγινε αυτό και δεν μπορούσαμε να βρούμε αυτό το κάτι για να περάσουμε μπροστά. Σε εκείνα τα σημεία νιώσαμε μία πίεση που δεν θα έπρεπε να υπάρχει απέναντι σε ομάδες θεωρητικά καλύτερες από εμάς. Πρέπει να αποβάλλουμε αμέσως την πίεση, να αφήσουμε το παιχνίδι πίσω μας και να συνεχίσουμε καλύτερα στον όμιλό μας».
Απόλυτα ικανοποιοημένος εμφανίστηκε ο τεχνικός των νικητών Ιβάν Πέτκοφ ο οποίος σχολίασε:
 
«Η Ελλάδα είναι πολύ καλή ομάδα και την σεβόμαστε. Έπαιξαν καλά αλλά η διαφορά έγινε από την εμπειρία των αθλητριών της ομάδας, έχουν παίξει πολλούς αγώνες υψηλού επιπέδου. Έχουμε μία ημέρα ξεκούρασης και θα προετοιμαστούμε να αντιμετωπίσουμε την Ισπανία, μία ομάδα διαφορετική σε σχέση με τα προκριματικά».
Ενώ τέλος η αρχηγός της Εθνικής Βουλγαρίας Ελίτσα Βασίλεβα σημείωσε: «Η ομάδα μου έπαιξε πολύ καλά σήμερα, δεν μπορεί να πάρει ένας τα εύσημα. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, επειδή παίξαμε καλά στην πρεμιέρα δεν σημαίνει κάτι. Κάθε αγώνας έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες».

Πολυμέσα